też go brałam pod uwagę, ale z racji tego że na wiosnę i tak będę kupować lekką spacerówkę która się zmieści do mojego przyszłego małego samochodu (albo i nie, jeśli mi się będzie dobrze jeździło pierwszym) to jednak chyba ciągle stoimy przy tym Jane z odwracanym siedziskiem
reklama
ja w końcu znalazłam mutsy 4 ridera i go oglądnęłam na żywo i chyba jestem zdecydowana! jak go dotknęłam i poprowadziłam to w porównaniu z innymi wózkami dla mnie cudo! taki kolor gondolki!
a jaki kolor spacerówki to jeszcze nie wiem.. może taki sam! trochę jeszcze mam wątpliwości bo ta gondola jednak płytka jak na zimę, no ale nic innego mi się nie podoba! :-(
a jaki kolor spacerówki to jeszcze nie wiem.. może taki sam! trochę jeszcze mam wątpliwości bo ta gondola jednak płytka jak na zimę, no ale nic innego mi się nie podoba! :-(
Ostatnia edycja:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja w końcu doszłam do wniosku, że mam gdzieś potrójny wózek i kupuje taką dostawkę:
Strona główna -
Zawsze to wygodniejsze od potrójnego wózka ;-)
Strona główna -
Zawsze to wygodniejsze od potrójnego wózka ;-)
misiako ja znalazłam taką stronkę: Mutsy Transporter - Tosia.pl to jest jakiś sklep internetowy, fajne filmiki mają, pan pokazuje funkcje wózeczków.. ostatnio dużo widzę transporterów na ulicach, też mi się podobają i jednak większa ta gondolka niż w 4riderze :/
A my po wyprobowaniu tysiaca wozkow zdecydowalismy sie na Hartan VIP XL. Super lekko sie prowadzi, sam w sobie tez nie jest ciezki i dobrze miesci sie w bagazniku nawet mojej corsy. Do tego jest stabilny i znajomi ktorzy juz drugie dziecko w nim woza sa bardzo zadowoleni. Praktycznie nie do zdarcia. Mi zalezalo na tym, zeby kupic taki wozek ktory wytrzyma tez w przyszlosci drugie dziecko wiec moze jest troche drozszy ale na pewno bardziej trwaly.
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Jestem tu od niedawna ale bardzo mi się tu podoba Bardzo dużo i ciekawych rzeczy moge się dowiedzieć. Bedzie to Nasz pierwszy dzidziuś i troszku jesteśmy przerażeni i tak pomału zaczynamy się rozglądać za wózeczkiem. Bardzo nam się spodobał ten: WÓZEK MATTEO COLETTO 3w1 + GRATIS parasol + spiwór (1504912392) - Aukcje internetowe Allegro. Dodam że mieszkamy na 4 piętrze-bez windy a ten wózek podobno jest bardzo lekki ale chętnie posłucham opinii innych. pozdrawiam serdecznie.
Edytka_n, wozek wyglada ciekawie, pytanie tylko jak sie wozi.
Mialas go juz w reku? Probowalas nim jezdzic czy kupujesz na Allegro bez sprawdzenia?
Ja wiele wozkow w necie znalazlam i prawie bym kupila tylko pojechalismy najpierw do sklepu zeby wytypowane modele wyprobowac i bylam po prostu porazona. Niektore sa tak niestabilne, czasami sprawiaja wrazenie jakby byly rozklekotane albo z tak tandetnego i nieprzyjemnego materialu ze na pewno nie chcialabym nim na co dzien jezdzic. A do tego niektore tez ciezko sie prowadzily szczegolnie przy skrecaniu kolami lub wjezdzaniu na chodnik wiec suma sumarum zaden z naszych wybranych modeli w rzeczywistosci nas nie zadowolil Po tym tescie wiem, ze wozka nigdy bym nie kupila bez sprawdzenia tego modelu najpierw w rzeczywistosci. Wiele rzeczy w internecie pieknie wyglada, nawet opinie maja super ale na koncu liczy sie indywidualne odczucie, czy Tobie sie podoba a nie innym. O gustach po prostu sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny :-)
Mialas go juz w reku? Probowalas nim jezdzic czy kupujesz na Allegro bez sprawdzenia?
Ja wiele wozkow w necie znalazlam i prawie bym kupila tylko pojechalismy najpierw do sklepu zeby wytypowane modele wyprobowac i bylam po prostu porazona. Niektore sa tak niestabilne, czasami sprawiaja wrazenie jakby byly rozklekotane albo z tak tandetnego i nieprzyjemnego materialu ze na pewno nie chcialabym nim na co dzien jezdzic. A do tego niektore tez ciezko sie prowadzily szczegolnie przy skrecaniu kolami lub wjezdzaniu na chodnik wiec suma sumarum zaden z naszych wybranych modeli w rzeczywistosci nas nie zadowolil Po tym tescie wiem, ze wozka nigdy bym nie kupila bez sprawdzenia tego modelu najpierw w rzeczywistosci. Wiele rzeczy w internecie pieknie wyglada, nawet opinie maja super ale na koncu liczy sie indywidualne odczucie, czy Tobie sie podoba a nie innym. O gustach po prostu sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
ja mam Tako Jumpera i mi sie sprawdził jako gondola, całkiem niezły ma fotelik z adapterem, często go wykorzystywałam do wózeczka w trakcie wizyt w porzychodni a i spacerówka jest ok szczególnie zimą. Zwrotny, wygodny dla dziecka, całkiem solidny i nie jest drogi. A na teraz na lato kupiłam niedawno Euro Cart Lira 3 i jestem zadowolona bardzo. Lekki, wygodny, fajnie sie opuszcza oparcie, płynnie, składa sie jedną ręką, rozkłada też, zwrotny i mimo 3 kółek nie jest wywrotny. Ja go polecam. no i najważniejsze jest mały po złożeniu więc będzie nam służył jako wózeczek do samochodu bo niestety Tako jest wielki. Wygodny w spacerach ale za duży jak sie go wozi. I takim sposobem doszłam do wniosku ze jaki by nie wybrał wózeczek to jednak zawsze coś będzie w nim brakować i trzeba mieć 2 wózki by spełnić wszystkie oczekiwania
reklama
ewelinak1
Fanka BB :)
ja myślę o tym
3in1 NEW MODEL pram TAKO pushchairs WARRIOR+carseat&... on eBay (end time 29-Mar-11 16:28:04 BST)
jak przeliczyłam jest o wiele tańszy niz w Polsce - a kolor raczej ciemniejszy - jeszcze nie wiem
3in1 NEW MODEL pram TAKO pushchairs WARRIOR+carseat&... on eBay (end time 29-Mar-11 16:28:04 BST)
jak przeliczyłam jest o wiele tańszy niz w Polsce - a kolor raczej ciemniejszy - jeszcze nie wiem