reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Bluetooth, nalka: ja też skłaniam się do kupna Jedo, może nie należy on do zgrabnych gabarytowo i nie jest najlżejszy ale ma dużą i dość szeroką gondolę, co myślę że w zimowych warunkach jest dość ważne by maleństwo opatulone we wszelkiej maści kombinezony, śpiworki itp.nie leżało ściśnięte w wózku. Pozatym fajnie i lekko się prowadzi, próbowałam w sklepie:-p a i cenę ma dość przystepną. Na tą chwilę jest to mój faworyt.

Igocencja, dziuba dzieki za opinie, teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekac jak wreszcie zobacze ten wozek i sprawdze czy nam tez bedzie pasowal :-)

Chcialam uprzejmie doniesc ze Jedo Bartatina Alu Plus obmacalam, wyprobowalam i bardzo nam sie spodobal. Lekko sie prowadzi, super wykonczony, do samochodu sie miesci wiec wszystko pasuje :tak: Super pomysl ze jest na paskach bo malucha bedzie mozna jednym palcem uspic :-)
Zdecydowalismy sie do kupic ale mysle ze dopiero w maju albo nawet w czerwcu bo czeka sie max 4 tygodnie od zamowienia jesli nie maja na stanie danego koloru. No i cena dla mnie bezkonkurencyjna. Za podobnej klasy wozek w DE zaplacilabym ok 150% wiecej niz za ten wiec byl to kolejny argument za :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bluetooth - dobrze że znalazłaś swój typ, ja naprawdę polecam, może troszkę ciężki, ale idealnego się nie znajdzie. Ja póki co ciągle szukam...

Ja się coraz bardziej zastanawiam nad wózkiem używanym...Więcej dzieci nie planujemy, a maluch i tak w nim długo nie pojeździ, bo zaraz kupimy spacerówkę...i teraz sama nie wiem, chyba pojeżdzę po komisach, zobaczę jakie ceny i jaki jest stan tych używanych wózków...

Bluetooth za jaką cenę znalazłaś ten wózek? Fajnie że go widziałaś i troche wypróbowałaś, mogę sie oprzeć teraz na Twoich wrażeniach bo nie wiem czy gdzieś u mnie w sklepach są te wózki :-)

Bluetooth - dobrze że znalazłaś swój typ, ja naprawdę polecam, może troszkę ciężki, ale idealnego się nie znajdzie. Ja póki co ciągle szukam...
No właśnie z tego co czytałam to jest najczęściej wymieniane jako minus ale tak jak piszesz idealnego nie ma

Tez sie ciesze ze okazalo sie ze ten wozek spelnia moje oczekiwania :-)

Bluetooth za jaką cenę znalazłaś ten wózek? Fajnie że go widziałaś i troche wypróbowałaś, mogę sie oprzeć teraz na Twoich wrażeniach bo nie wiem czy gdzieś u mnie w sklepach są te wózki :-)

No właśnie z tego co czytałam to jest najczęściej wymieniane jako minus ale tak jak piszesz idealnego nie ma

Tutaj masz link na strone producenta :
Wózki dziecięce JEDO.
W sklepie w Szczecinie kosztuje ok. 1200 zl. Przy czym dla mnie wazne bylo zeby gondola byla duza, bo w koncu dziecko bedzie w niej glownie jezdzilo zima wiec trzeba zadbac zeby mu cieplo i wygodnie bylo. Ta ma 80 cm wiec jest prawdopodobnie najwieksza na rynku i to mi sie podoba.
Do tego przez to ze jest na pasach a nie na zwyklych wahaczach to dziecko mozna jedna reka uspic :-) jest do tego bardzo lekki i zwrotny, biorac pod uwage ze nie ma skrecajacych kol z przodu. Nie odczulam tez zeby ten wozek byl ciezki przy prowadzeniu a do tego jest bardzo stabilny i wywazony. Naprawde daje sie prowadzic jedna reka. Dla mnie to tez byl wazny argument, bo ja to w samochodzie mojego M to nawet hamulec reczny dwoma rekami musze zaciagac bo tyle mam sily :baffled: My podjelismy decyzje ze albo Hartan VIP XL albo ten. I jesli o mnie chodzi to prowadza sie identycznie tylko ten Jedo jest wedlug mnie duzo lepiej wykonczony i do tego ma duzo wiecej dodatkow w cenie wozka tj. gleboka torba na zakupy pod wozkiem i torba na rzeczy typu pielucha, butelka.
Mam nadzieje ze ten wozek przezyje tez kolejne dziecko dlatego staramy sie wybrac wozek ktory nie rozpadnie sie po pierwszym razie :-)
On naprawde nie jest ciezki stelaz wagowo nie odstaje od innych wozkow

Ostatnia edycja:
reklama
ta wielkość gondoli jest dla nas wrzesnióweczek naprawdę ważna, bo zima będzie trwać praktycznie do 5-6 miesiąca życia naszych dzieciaczków, które już wtedy są sporymi klocuszkami, ale jeszcze nie siedzą dobrze i spacerówka nie dla nich. Tak mi sie przynajmniej wydaje... chociaż doświadczenia u mnie żadnego:) Po prostu myślę, że jesienno-zimowe mamy muszę troszkę więcej spraw brać pod uwagę niż te letnie czy wiosenne mamusie.