reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

ja postanowiłam się przez zimę przemęczyć, trudno, i tak zimą nie wychodzi się na ani tak długie ani tak częste spacery, więc przejeździmy czymś tam bliżej jeszcze nie określonym, a na wioznę leciutką spacerówkę, na pewno Z PEŁNĄ RĄCZKĄ.

reklama
Witam Was Dziewczynki,
ja zastanawiam się nad Maxi Cosi Mura4,czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tego wózka i tak chodzi mi po głowie,oczywiście z zakupem się jeszcze wstrzymuję.

ewel1984 mi tez się on podobał ale widziałam że dziecko większe jak siedzi w spacerówce to połowa głowy wystaje mu poza wózek.. że takie małe jest to siedzisko..

do wakako :
no ja własnie nie widfziałam,koleżanka ma ten wózek,ale jest narazie na etapie gondoli,hmm... zobaczymy

do kasiula11:
ja to mam wrażenie,że te wózki 3kołowe to takie ortopedyczne;/wybaczcie za porównanie,ale tak jakos mi się kojarzą;/

Ja osobiście 3 kołowca nie miałam, ale moja siostra dla swojego szkraba miała i nie poleca:no:
Jeśli chodzi o wygląd to mi bardziej podobają się te tradycyjne 4-koławe:tak:
Ale jak widać to kwestia gustu;-)

dziewczyny, a może wiecie, czy są dostępne same ramy + fotelik?
wózek mamy "harry 1" z wózkolandu (taki, tyle że na pompowanych kołach, a nie jak na str producenta na piance) i ogólnie jestem zadowolona, gondola mega, prowadzi się super, zwłaszcza po polskich drogach. Po przerobieniu na spacerówkę nie koniecznie, zwłaszcza jak się przełoży rączkę za budkę (kiepsko wyważony środek ciężkości), ale spacerówkę mamy osobno - baby welt, taki, i tego już nie mam zamiaru zamieniać na nic innego (no, może na model air, bo ma koła pompowane, ale i ten dawał radę nawet na plaży:tak:). Problemem jest właśnie głęboki, bo się raczej nie zmieści do mojego bagażnika. A jak wlezie to miejsca na nic innego nie będzie. no i zastanawiam się, czy i co moglibyśmy zrobić, żeby łatwiej się z wózkiem autem wyrwać. Oprócz wózka na 100% będę korzystać z chusty, ale czasem wózek też potrzebny.
fotellik w sumie też mamy... ale może taniej by wyszło

Ostatnia edycja:
myślę że jeśli rama wózka i fotelik są tej samej firmy, to nie ma problemu; a jeśli nie - to ciężko powiedzieć, wiem że do Maxi Cosi są specjalne adaptery żeby można je zamontować w różnych modelach, ale jak to z innymi wygląda to nie jestem pewna...

reklama
Ja polecam wózek IMPLAST BOLDER ecoline- ma go moja siostra i też sama się na niego pokuszę:) wygląda bardzo zgrabnie a przy tym jest lekki i sprawny w jezdzie.