reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

też go brałam pod uwagę, ale z racji tego że na wiosnę i tak będę kupować lekką spacerówkę która się zmieści do mojego przyszłego małego samochodu :-D (albo i nie, jeśli mi się będzie dobrze jeździło pierwszym) to jednak chyba ciągle stoimy przy tym Jane z odwracanym siedziskiem

1294093-1-1-6.jpg

reklama
ja w końcu znalazłam mutsy 4 ridera i go oglądnęłam na żywo i chyba jestem zdecydowana! jak go dotknęłam i poprowadziłam to w porównaniu z innymi wózkami dla mnie cudo! :) taki kolor gondolki!
6713new.jpg
98913.jpg
a jaki kolor spacerówki to jeszcze nie wiem.. może taki sam! trochę jeszcze mam wątpliwości bo ta gondola jednak płytka jak na zimę, no ale nic innego mi się nie podoba! :-(

Ostatnia edycja:
Wakaka ja tez jestem juz prawie zdecydowana na mutsy ridera ale bardziej transportera. Tez nic lepszego do tej pory mnie nie przekonuje.

misiako ja znalazłam taką stronkę: Mutsy Transporter - Tosia.pl to jest jakiś sklep internetowy, fajne filmiki mają, pan pokazuje funkcje wózeczków.. :) ostatnio dużo widzę transporterów na ulicach, też mi się podobają :) i jednak większa ta gondolka niż w 4riderze :/

A my po wyprobowaniu tysiaca wozkow zdecydowalismy sie na Hartan VIP XL. Super lekko sie prowadzi, sam w sobie tez nie jest ciezki i dobrze miesci sie w bagazniku nawet mojej corsy. Do tego jest stabilny i znajomi ktorzy juz drugie dziecko w nim woza sa bardzo zadowoleni. Praktycznie nie do zdarcia. Mi zalezalo na tym, zeby kupic taki wozek ktory wytrzyma tez w przyszlosci drugie dziecko wiec moze jest troche drozszy ale na pewno bardziej trwaly.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Jestem tu od niedawna ale bardzo mi się tu podoba:) Bardzo dużo i ciekawych rzeczy moge się dowiedzieć. Bedzie to Nasz pierwszy dzidziuś i troszku jesteśmy przerażeni i tak pomału zaczynamy się rozglądać za wózeczkiem. Bardzo nam się spodobał ten: WÓZEK MATTEO COLETTO 3w1 + GRATIS parasol + spiwór (1504912392) - Aukcje internetowe Allegro. Dodam że mieszkamy na 4 piętrze-bez windy a ten wózek podobno jest bardzo lekki ale chętnie posłucham opinii innych. pozdrawiam serdecznie.

Edytka_n, wozek wyglada ciekawie, pytanie tylko jak sie wozi.
Mialas go juz w reku? Probowalas nim jezdzic czy kupujesz na Allegro bez sprawdzenia?
Ja wiele wozkow w necie znalazlam i prawie bym kupila tylko pojechalismy najpierw do sklepu zeby wytypowane modele wyprobowac i bylam po prostu porazona. :wściekła/y: Niektore sa tak niestabilne, czasami sprawiaja wrazenie jakby byly rozklekotane albo z tak tandetnego i nieprzyjemnego materialu ze na pewno nie chcialabym nim na co dzien jezdzic. A do tego niektore tez ciezko sie prowadzily szczegolnie przy skrecaniu kolami lub wjezdzaniu na chodnik wiec suma sumarum zaden z naszych wybranych modeli w rzeczywistosci nas nie zadowolil :no: Po tym tescie wiem, ze wozka nigdy bym nie kupila bez sprawdzenia tego modelu najpierw w rzeczywistosci. Wiele rzeczy w internecie pieknie wyglada, nawet opinie maja super ale na koncu liczy sie indywidualne odczucie, czy Tobie sie podoba a nie innym. O gustach po prostu sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny :-)

ja mam Tako Jumpera i mi sie sprawdził jako gondola, całkiem niezły ma fotelik z adapterem, często go wykorzystywałam do wózeczka w trakcie wizyt w porzychodni a i spacerówka jest ok szczególnie zimą. Zwrotny, wygodny dla dziecka, całkiem solidny i nie jest drogi. A na teraz na lato kupiłam niedawno Euro Cart Lira 3 i jestem zadowolona bardzo. Lekki, wygodny, fajnie sie opuszcza oparcie, płynnie, składa sie jedną ręką, rozkłada też, zwrotny i mimo 3 kółek nie jest wywrotny. Ja go polecam. no i najważniejsze jest mały po złożeniu więc będzie nam służył jako wózeczek do samochodu bo niestety Tako jest wielki. Wygodny w spacerach ale za duży jak sie go wozi. I takim sposobem doszłam do wniosku ze jaki by nie wybrał wózeczek to jednak zawsze coś będzie w nim brakować i trzeba mieć 2 wózki by spełnić wszystkie oczekiwania ;)

reklama