reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

A nam wczoraj przyszedł wózeczek. wielka paka. poprosiłam kuriera żeby mi przyniósł od bramy pod dom to aż się biedak spocił. jak R wrócił z pracy to od razu się wzioł za składanie i potem śmigał po całym domu. Trochę się bałam czy mu się spodoba, bo nie widzieliśmy go na żywo, tylko tak po opiniach w necie, i to tak od reki zamówiłam, a on zawsze narzeka, że jak się na coś napalę to nie ma pomiłuj tylko lece i kupuję, a on to woli pooglądać, popytać. Ale wózkiem jest zachwycony, więc kamień z serca. Teraz stoi i się wietrzy.

P1090534a.jpgP1090536a.jpgP1090538a.jpgP1090539a.jpg
pencil.png

reklama
My też jesteśmy zadowoleni bardzo. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Gdzieś czytałam, że wszystkie elementy można zdjąć i uprać, a widzę że jednak budka jest na stałe wszyta.

Anisen czasami na angielskim ebayu są te dostawki używane. Też chciałam ją kupić, ale się okazało, że nie pasuje do wózka, który wybrałam, nawet jakbym adapter od producenta zainstalowała.

Teraz stoi i się wietrzy.
Gosia wózek się wietrzy, czy M.? ;-):-p Fajny wózeczek :tak:

Ostatnia edycja:
Gosia fajniutki wózeczek

Ja wyciągnęłam stary wózek po Majce, wyprałam go, i teraz się zastanawiam czy jest sens kupować drugi wózek, skoro ten wygląda tak: weźcie mi doradźcie, bo ja już głupieje...tylko szczerze proszę, pasuje taki dla dziewczynki???

Uploaded with ImageShack.us

Madzik, ja bym nie kupowała. Wózek jest w bardzo dobrym stanie. Ja zrobiłam tak samo, tylko,że wzięłam wózek po bratanicy ( a urodziła się w 2007 roku). Wózek jest jak nowy, więc stwierdziliśy,że wykorzystamy go zimową pora, a potem poprostu kupimy najwyżej lepszą spacerówkę.

Wózeczek jak nowy. Ja nie widzę sensu kupowania drugiego, kolor jak najbardziej pasuje dla dziewczynki. Nasz też jest coś pomiędzy popielatym a granatowym i nie widzę w tym problemu.

reklama