reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

Kasia patrzyłam ale z przesyłką do pl to już tanio nie jest :( a ja nie mam teraz nikogo w UK.

Gosia moja gondola jeszcze w Krakowie , ale z tego co pamiętam to ja prałam pokrowiec z budki ;) jak tylko dojedzie w piątek - ma go przywieźć znajomy to postram sie popatrzeć bo na pewno będzie ściągnięty i spakowany osobno. Chyba że mi sie pomylilo z czymś innym.
A co do tego wózeczka jest super zwrotny i fajnie sie nim jeździ w zimie. doceniam teraz jak sie przeniosłam na parasolkę i przyjdzie pojeździć po dziurach ;)
Madzik fajny wózek i dla mnie kolor też fajny. A jak Ci sie ktoś będzie przywalał że nie dziewczęcy to powiedz że Ci nowy Kubica ma rosnąć a nie jakaś lebioda ;) A przypomniało mi sie - ja nie lubię różu. Kinia ma kilka reczy w tym kolorze ale zazwyczaj były kupowane przez kogoś albo używki z czymś co mi sie podobało - paczka. No i stale wszyscy jaki sliczny chłopczyk. A ja stale - a co dziewczynka nie moze mieś niebieskiego albo zielonego ubranka? no i mnie to nie rusza. Kinia ślicznie wygląda w zielonym

reklama
Madzik, wózek jest ok. Ja bym nie kupowała nowego. Te pieniążki możesz przeznaczyć na coś innego dla malutkiej. A kolor dla dziewczynki to chyba każdy pasuje. Gorzej by było gdybyś spodziewała się syna a wózek byłby różowy w kwiaty.

Anisen, mi zawsze się wydawało, że dla dziewczynki to tylko różowy. I właśnie jak chdziliśmy do kogoś w odwiedziny, komu urodziła się córeczka to zawsze kupowałam różowe. A teraz jakby trochę mi się odmieniło. Mimo, że spodziewam się córeczki to różowe mam dwa body i jedne śpioszki. Reszta zielone, niebieskie, kremowe czy białe. I jakoś kupując ciuszki dla malutkiej żadko spoglądałam w stronę różowych ciuszków. Już nie wspomnę o pozostałych rzeczach z wyprawki. Nawet wózek mam szary. Coś mi się róż odwidział :-D

Dziękuję Wam dziewczyny, mi też jakoś szkoda kasy na nowy, skoro ten się jeszcze nadaje...tylko malutka będzie już 4 dzieckiem w tym wózku, i buda jest już ciut wyblaknięta, ale tak sobie wymyśliłam, że wezmę materiał z przykrycia z nosidełka i naszyję na budkę w tym miejscu co wyblakło, i będzie jak nowe. Jeszcze raz Wam dziękuję

Anisen, żebym wcześniej wiedziała to bym zamówiła i mojej koleżance to dała, bo wczoraj wróciła właśnie z Polski i leciała z Krakowa :-(
Madzik dziewczyny dobrze gadają, zostaw ten wózeczek, a za zaoszczędzone pieniądze mnóstwo fajnych innych rzeczy możesz kupić :-)
A ja zamówiłam w końcu wózek dla mojej bandy, stwierdziłam, że potrójnego brać nie będę, bo nie dam rady z taką krową. Będę wychodzić z dziewczynami jak Oliś będzie w szkole, a jak będę chciała z trójką wyjść to Mijkę do chusty zawinę, albo ewentualnie Jessiczka będzie szła na szelkach ;-)
Ło takim czymś się będzie moja dziatwa wozić ;-)
HAUCK DUETT BLACK DOUBLE TWIN TANDEM STROLLER PUSHCHAIR | eBay

Nooo Kacha z taką brygadą wyjść na spacer to wyzwanie. Wózek bardzo fajny :-)
A przypomniało mi się że widziałam kiedyś kobietę z wózkiem jak dla trojaczków, jeden za drugim siedział - to ale był pojazd :-)

Limuzyna dla Juleczki dojechała. Oczywiście nie wytrzymałam do czasu powrotu męża i sama go złożyłam. Niby prosty do złożenia, ale napewno nie w taką pogodę. Lało się ze mnie po wszystkim jakbym spod prysznica wyszła.
Mam pytanko do tych co mają wózki Jedo. Jak zamontować pasy do spacerówki? Nie bardzo umiem sobie z tym poradzić.

A to nasza bryka:

P1030050.jpg P1030049.jpg

P1030048.jpg
pencil.png

a my kupilismy uzywany wozek dla naszego Skarba, poniewaz nowe sa dla nas za drogie. Czysciutki jest w srodku :) malo takich zadbanych jest uzywanych. Nasz wozek jest jasniejszy od tego co na zdjeciu.

1267820849_78568411_1-Zdjecia--Wozek-Polak.jpg co sadzicie o nim? Moze nie jest nowoczesny, ale wazne by mojemu malenstwu bylo dobrze w nim :-)

a my kupilismy uzywany wozek dla naszego Skarba, poniewaz nowe sa dla nas za drogie. Czysciutki jest w srodku :) malo takich zadbanych jest uzywanych. Nasz wozek jest jasniejszy od tego co na zdjeciu.

Zobacz załącznik 384902 co sadzicie o nim? Moze nie jest nowoczesny, ale wazne by mojemu malenstwu bylo dobrze w nim :-)

My mamy podobny, albo i taki sam, tylko czerwono-kremowo-czarny.

reklama