reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Kasia patrzyłam ale z przesyłką do pl to już tanio nie jest :( a ja nie mam teraz nikogo w UK.

Gosia moja gondola jeszcze w Krakowie , ale z tego co pamiętam to ja prałam pokrowiec z budki ;) jak tylko dojedzie w piątek - ma go przywieźć znajomy to postram sie popatrzeć bo na pewno będzie ściągnięty i spakowany osobno. Chyba że mi sie pomylilo z czymś innym.
A co do tego wózeczka jest super zwrotny i fajnie sie nim jeździ w zimie. doceniam teraz jak sie przeniosłam na parasolkę i przyjdzie pojeździć po dziurach ;)
Madzik fajny wózek i dla mnie kolor też fajny. A jak Ci sie ktoś będzie przywalał że nie dziewczęcy to powiedz że Ci nowy Kubica ma rosnąć a nie jakaś lebioda ;) A przypomniało mi sie - ja nie lubię różu. Kinia ma kilka reczy w tym kolorze ale zazwyczaj były kupowane przez kogoś albo używki z czymś co mi sie podobało - paczka. No i stale wszyscy jaki sliczny chłopczyk. A ja stale - a co dziewczynka nie moze mieś niebieskiego albo zielonego ubranka? no i mnie to nie rusza. Kinia ślicznie wygląda w zielonym

reklama
Madzik, wózek jest ok. Ja bym nie kupowała nowego. Te pieniążki możesz przeznaczyć na coś innego dla malutkiej. A kolor dla dziewczynki to chyba każdy pasuje. Gorzej by było gdybyś spodziewała się syna a wózek byłby różowy w kwiaty.

Anisen, mi zawsze się wydawało, że dla dziewczynki to tylko różowy. I właśnie jak chdziliśmy do kogoś w odwiedziny, komu urodziła się córeczka to zawsze kupowałam różowe. A teraz jakby trochę mi się odmieniło. Mimo, że spodziewam się córeczki to różowe mam dwa body i jedne śpioszki. Reszta zielone, niebieskie, kremowe czy białe. I jakoś kupując ciuszki dla malutkiej żadko spoglądałam w stronę różowych ciuszków. Już nie wspomnę o pozostałych rzeczach z wyprawki. Nawet wózek mam szary. Coś mi się róż odwidział :-D

Dziękuję Wam dziewczyny, mi też jakoś szkoda kasy na nowy, skoro ten się jeszcze nadaje...tylko malutka będzie już 4 dzieckiem w tym wózku, i buda jest już ciut wyblaknięta, ale tak sobie wymyśliłam, że wezmę materiał z przykrycia z nosidełka i naszyję na budkę w tym miejscu co wyblakło, i będzie jak nowe. Jeszcze raz Wam dziękuję

Anisen, żebym wcześniej wiedziała to bym zamówiła i mojej koleżance to dała, bo wczoraj wróciła właśnie z Polski i leciała z Krakowa :-(
Madzik dziewczyny dobrze gadają, zostaw ten wózeczek, a za zaoszczędzone pieniądze mnóstwo fajnych innych rzeczy możesz kupić :-)
A ja zamówiłam w końcu wózek dla mojej bandy, stwierdziłam, że potrójnego brać nie będę, bo nie dam rady z taką krową. Będę wychodzić z dziewczynami jak Oliś będzie w szkole, a jak będę chciała z trójką wyjść to Mijkę do chusty zawinę, albo ewentualnie Jessiczka będzie szła na szelkach ;-)
Ło takim czymś się będzie moja dziatwa wozić ;-)
HAUCK DUETT BLACK DOUBLE TWIN TANDEM STROLLER PUSHCHAIR | eBay

Nooo Kacha z taką brygadą wyjść na spacer to wyzwanie. Wózek bardzo fajny :-)
A przypomniało mi się że widziałam kiedyś kobietę z wózkiem jak dla trojaczków, jeden za drugim siedział - to ale był pojazd :-)

Limuzyna dla Juleczki dojechała. Oczywiście nie wytrzymałam do czasu powrotu męża i sama go złożyłam. Niby prosty do złożenia, ale napewno nie w taką pogodę. Lało się ze mnie po wszystkim jakbym spod prysznica wyszła.
Mam pytanko do tych co mają wózki Jedo. Jak zamontować pasy do spacerówki? Nie bardzo umiem sobie z tym poradzić.

A to nasza bryka:

P1030050.jpg P1030049.jpg

P1030048.jpg
pencil.png

a my kupilismy uzywany wozek dla naszego Skarba, poniewaz nowe sa dla nas za drogie. Czysciutki jest w srodku :) malo takich zadbanych jest uzywanych. Nasz wozek jest jasniejszy od tego co na zdjeciu.

1267820849_78568411_1-Zdjecia--Wozek-Polak.jpg co sadzicie o nim? Moze nie jest nowoczesny, ale wazne by mojemu malenstwu bylo dobrze w nim :-)

a my kupilismy uzywany wozek dla naszego Skarba, poniewaz nowe sa dla nas za drogie. Czysciutki jest w srodku :) malo takich zadbanych jest uzywanych. Nasz wozek jest jasniejszy od tego co na zdjeciu.

Zobacz załącznik 384902 co sadzicie o nim? Moze nie jest nowoczesny, ale wazne by mojemu malenstwu bylo dobrze w nim :-)

My mamy podobny, albo i taki sam, tylko czerwono-kremowo-czarny.

reklama