reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o wózkach...

rzeczywiście wygląda podobnie, ja bym się z tych wszystkich skłaniała ku X-landerowi bo miałam okazję testować parę razy, ale jeśli ma sie okazać tańszy i podobny w prowadzeniu to czemu nie? a jak z wagą? porównywałaś?

reklama
karola
skoro go prónowałaś i asuje to bierz, wygląda fajnie :)

my sie niby zdecydowaliśmy a mąż sie ociąga z zamówieniem już takim ostatecznym już tydzień.

dziuba gratuluję udanego zakupu !!

Karola wózek wizualnie bradzo fajny, wygląda też na solidny,cena przystępna. W Łodzi nie spotkałam tego modelu ale patrząc na zdjęcie to bym się nad nim zastanowiła.

Ja nowego wózka też nie piorę, tak jak większość dziewczyn wystawiam na balkon i wietrzę :-)

Ostatnia edycja:
Wiecie co, to jest chyba mój pierwszy post w tym wątku :szok: I teraz żałuję, że nie zaglądałam tu wcześniej, bo kupno wózka wcale nie jest takie proste jak mi się wydawało. A to już święty czas aby takiego zakupu dokonać. Wcześniej wydawało mi się, że wybiorę sobie jakiś z internetu i poprostu kupię a tu zonk. Gdy już mi się jakiś spodobał to zaczynałam szukać o nim informacji w necie i już mi się przestawał podobać. Bo oprócz akceptacji wizualnej musi spełniać jeszcze kilka innych funkcji. A większość tychinternetowych wózków tego ponoć nie spełnia.
W mojej okolicy niestety nie ma zbyt wielu sklepów z wózkami. Jak już są to znajdę tam max 5 rodzajów wózków. I z czego tu wybierać? Ale w jednym sklepie znalazłam wózek i chyba się "zakochałam". Ma sporą gondolę, jest w miarę wysoki, nie jest sztywny i prowadzi się niezmiernie leciutko. Dla mnie bomba. Ale informacji w necie na temat tego wózka jest niewiele. Dlatego może Wy mi pomożecie i macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Chodzi mi dokładnie o ten wózek: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic 2011 - skórzana rączka! (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik BERBERO

agusia Ogolnie Jedo polecam bo dziewczyny ktore uzywaly sa zadowolone. Co prawda ja kupilam Bartatine Alu plus bo mi zalezalo na duzych nieskrecanych kolach ze wzgledu na wertepy i nierowne chodniki oraz na paskach zamiast sprezyn ale chyba kilka dziewczyn zdecydowalo sie na Fyn. Niestety odradze Ci ten sklep internetowy. Ewelinak1 kupila tam wozek i bardzo ja oszukali. Do dzisiaj z nimi walczy - bezskutecznie wiec ja bym sie dobrze zastanowila czy faktycznie kupic tam wozek.

Jeżeli się na niego zdecyduję to kupię go przez allegro, bo tam znalazłam komplet 3w1 za 1529 zł. A ten link podałam tylko jako przykład, bo fajnie mają tam ten wózek opisany.
Historię Ewelinak1 znam, przykra sprawa.

aha no to w porzadku. Nie wiem czy miki_czychow nie kupila tego wozka. Musialabys poszperac w tym watku bo wszystkie ktore juz kupily sie chwialily :-)

Agusia ja kupiłam jedo fyn 4DS Classic. Słyszałam i czytałam na temat firmy i samego wózka wiele dobrych opinii zanim się zdecydowałam. Jak chodziliśmy do szkoły rodzenia to się okazało że co druga para zdecydowała się na ten wózek :-) Na początku tak jak Bluetooth myślałam o kupnie jedo bez skrętnych kół ale mąż i sprzedawca w końcu mnie przekonali w razie czego mogę je zablokować. Wózeczek mam już w domu opanowałam jego prowadzenie :-pi instrukcję obsługi. My tylko zamiast fotelika Berbero kupiliśmy Maxi cossi city który też pasuje do tego wózka trzeba tylko dokupić adapter.

reklama
Oooo, jak fajnie usłyszeć pozytywną opinię :-) A na jaki kolor się zdecydowałaś i czy bardzo się różni od tego na zdjęciach z internetu?