reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

rzeczywiście wygląda podobnie, ja bym się z tych wszystkich skłaniała ku X-landerowi bo miałam okazję testować parę razy, ale jeśli ma sie okazać tańszy i podobny w prowadzeniu to czemu nie? a jak z wagą? porównywałaś?

reklama
karola
skoro go prónowałaś i asuje to bierz, wygląda fajnie :)

my sie niby zdecydowaliśmy a mąż sie ociąga z zamówieniem już takim ostatecznym już tydzień.

dziuba gratuluję udanego zakupu !!

Karola wózek wizualnie bradzo fajny, wygląda też na solidny,cena przystępna. W Łodzi nie spotkałam tego modelu ale patrząc na zdjęcie to bym się nad nim zastanowiła.

Ja nowego wózka też nie piorę, tak jak większość dziewczyn wystawiam na balkon i wietrzę :-)

Ostatnia edycja:
Wiecie co, to jest chyba mój pierwszy post w tym wątku :szok: I teraz żałuję, że nie zaglądałam tu wcześniej, bo kupno wózka wcale nie jest takie proste jak mi się wydawało. A to już święty czas aby takiego zakupu dokonać. Wcześniej wydawało mi się, że wybiorę sobie jakiś z internetu i poprostu kupię a tu zonk. Gdy już mi się jakiś spodobał to zaczynałam szukać o nim informacji w necie i już mi się przestawał podobać. Bo oprócz akceptacji wizualnej musi spełniać jeszcze kilka innych funkcji. A większość tychinternetowych wózków tego ponoć nie spełnia.
W mojej okolicy niestety nie ma zbyt wielu sklepów z wózkami. Jak już są to znajdę tam max 5 rodzajów wózków. I z czego tu wybierać? Ale w jednym sklepie znalazłam wózek i chyba się "zakochałam". Ma sporą gondolę, jest w miarę wysoki, nie jest sztywny i prowadzi się niezmiernie leciutko. Dla mnie bomba. Ale informacji w necie na temat tego wózka jest niewiele. Dlatego może Wy mi pomożecie i macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Chodzi mi dokładnie o ten wózek: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic 2011 - skórzana rączka! (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik BERBERO

agusia Ogolnie Jedo polecam bo dziewczyny ktore uzywaly sa zadowolone. Co prawda ja kupilam Bartatine Alu plus bo mi zalezalo na duzych nieskrecanych kolach ze wzgledu na wertepy i nierowne chodniki oraz na paskach zamiast sprezyn ale chyba kilka dziewczyn zdecydowalo sie na Fyn. Niestety odradze Ci ten sklep internetowy. Ewelinak1 kupila tam wozek i bardzo ja oszukali. Do dzisiaj z nimi walczy - bezskutecznie wiec ja bym sie dobrze zastanowila czy faktycznie kupic tam wozek.

Jeżeli się na niego zdecyduję to kupię go przez allegro, bo tam znalazłam komplet 3w1 za 1529 zł. A ten link podałam tylko jako przykład, bo fajnie mają tam ten wózek opisany.
Historię Ewelinak1 znam, przykra sprawa.

aha no to w porzadku. Nie wiem czy miki_czychow nie kupila tego wozka. Musialabys poszperac w tym watku bo wszystkie ktore juz kupily sie chwialily :-)

Agusia ja kupiłam jedo fyn 4DS Classic. Słyszałam i czytałam na temat firmy i samego wózka wiele dobrych opinii zanim się zdecydowałam. Jak chodziliśmy do szkoły rodzenia to się okazało że co druga para zdecydowała się na ten wózek :-) Na początku tak jak Bluetooth myślałam o kupnie jedo bez skrętnych kół ale mąż i sprzedawca w końcu mnie przekonali w razie czego mogę je zablokować. Wózeczek mam już w domu opanowałam jego prowadzenie :-pi instrukcję obsługi. My tylko zamiast fotelika Berbero kupiliśmy Maxi cossi city który też pasuje do tego wózka trzeba tylko dokupić adapter.

reklama
Oooo, jak fajnie usłyszeć pozytywną opinię :-) A na jaki kolor się zdecydowałaś i czy bardzo się różni od tego na zdjęciach z internetu?