reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Dziewczyny - z całą pewnością teraz mogę stwierdzić, że firma, w której kupiłam wózek za ponad 2000 zł - oszukuje.
Wysłałam fotelik z powrotem - dodatkowy koszt to 200 zł (na szczęście tylko tyle, bo mój Brat leciał do Polski i zabrał ze sobą fotelik jako bagaż). Moja Mama skontaktowała się z Panią, która dumnie nosi tytuł - specjalista do spraw wózków. A Pani stwierdziła, że Ona nic na to nie może poradzić, że szef mna wszystko gdzieś, wyjechał, a Ona ma tysiące takich telefonów i nie wie co ma robić, że jedyne co może zaproponować to jakiś fiolet, albo szary. Więc kompletu mieć nie będę. Próbowałam mailowo skontaktowac się z Panem Szefem - masakra - nie odpowiada.

Więc przestrzegam, przed promocjami firmy Bobo Wózki. Olewanie klienta, oszustwo w kolorze, brak kompetentnych pracowników, narażanie na dodatkowe koszty i żerowanie na klientach. Jestem rozczarowana i po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że w Polsce nie warto kupować. Tutaj taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. Nadal promocja jest taka sama, nadal oferują zestawy których fizycznie nie ma. Naciągają ludzi - a później unikają.
Nie kupujcie tam wózków - zamieszczę to wszędzie gdzie się da.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2011 - sklep internetowy

reklama
Ewelina dzięki za ostrzeżenie, szkoda że się naciełaś :wściekła/y:

Ja podobnie jak Aniawos nie piorę wózka, piorę ubranka, posciele ale jakoś wózek nie, myslę że nie ma co przesadzać

Ja mam używany wózeczek, ostatnie 2 lata spędził razem z fotelikiem samochodowym w streczu w piwnicy, więc piorę. Na razie rozebraliśmy wszystko co się dało i teraz mobilizuję się poooooowoooooli...

ej ale nowych wózków to sie nie pierze chyba!! przynajmniej ja nie prałam, wyprałam raz (owszem, zdjęłam wszystko do desek), żeby odświeżyć, bo mała mi poplamiła a zresztą mieliśmy jasny kolor i widać było przybrudzenie - tylko dlatego.

ewelina - co za pech!! ja byłam fizycznie w tym sklepie bo to w Gdyni jest, generalnie firma znana, aż dziwne!! jak to sie można wkurzyć normalnie...

dziewczyny, odebrałam włąśnie awizo, był kurier z wózkiem a myśmy u rodziców siedzieli :wściekła/y: pan przywiezie mi jutro ok. 14. Boshhh, chyba spać nie będę!!

Dziewczyny a po co Wy pierzecie nowe wózki???? rozumiem używane po dziecku czy kupione ale nowet:baffled: wystarczy przecież przewietrzyć żeby zapachu nowości nie było a na materacyk założyć wypraną pieluszkę, kocyk czy coś innego.

Ja swojego wózka też nie zamierzam prać..Odkąd go kupiłam wystawiam i wietrzę o ile pogoda na to pozwala...w sumie już nie czuć "smrodu" nowości..Teraz zaczęłam wywieszać kołderkę z podusią i rożek wietrzyć, bo mam taki grubszy, ciepły, więc nie bardzo jest go jak wyprać..Myślę, że to wystarczy

ewelinak to szkoda, ze tak wyszło..
ja też słyszałam dobre opinie o tej firmie i nawet ostatnio koleżanka mówiła, że jak będę zamawiać spacerówkę parasolkę to tylko z tej firmy. U Ciebie ten minus, ze jesteś daleko..jak mi by taki nr wywineli to do Gdyni mam niedaleko..nie odpuściłabym i zrobiła zadymę..

mam!!!! doszła przesyłka!! wszystkie części już wyprane, bo gondolka dotarła dość brudna, zresztą wiedziałam o tym bo pani mnie ostrzegła że wózeczek troszkę przykurzony bo stał pare miec. w piwnicy, natomiast stelaż cały w pyłku, bo babka spakowała go do wielkiego kartonu po zmywarce i pełno tych okruchów na nim było, więc też już stelaż i koła po prysznicu, jak wszystko zmontuję razem to zrobie zdjęcie i Wam przedstawię naszą brykę. Ależ się cieszę!! jak dziecko normalnie! a ogólnie wózek w super stanie, żadnych większych rys, zatarć, na kołach jeszcze bieżnik, super zadowolona jestem!

reklama
A ja chyba w końcu wybrałam wózio 3 w 1 dla naszej Kuleczki : Wózki dziecięce AROTEAM - Producent wózków dziecięcych model dreamline (jeśli chodzi o kolor, to musze przedyskutowac to jeszcze z mezem). Firma polska , może mało znana , ale powiem Wam szczerze, że jak wczoraj nim pojezdzilam to nie byo zadnej róznicy pomiędzy tym modelem , a wózkiem TAKO, X-LANDER, czy Espiro, które tez miałam okazje oglądac i w dodatku za cały komplet cena bardzo przystępna 1000 pln. Może ktoś z Was miał stycznośc z ta firmą?