reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o wózkach...

Dziewczyny - z całą pewnością teraz mogę stwierdzić, że firma, w której kupiłam wózek za ponad 2000 zł - oszukuje.
Wysłałam fotelik z powrotem - dodatkowy koszt to 200 zł (na szczęście tylko tyle, bo mój Brat leciał do Polski i zabrał ze sobą fotelik jako bagaż). Moja Mama skontaktowała się z Panią, która dumnie nosi tytuł - specjalista do spraw wózków. A Pani stwierdziła, że Ona nic na to nie może poradzić, że szef mna wszystko gdzieś, wyjechał, a Ona ma tysiące takich telefonów i nie wie co ma robić, że jedyne co może zaproponować to jakiś fiolet, albo szary. Więc kompletu mieć nie będę. Próbowałam mailowo skontaktowac się z Panem Szefem - masakra - nie odpowiada.

Więc przestrzegam, przed promocjami firmy Bobo Wózki. Olewanie klienta, oszustwo w kolorze, brak kompetentnych pracowników, narażanie na dodatkowe koszty i żerowanie na klientach. Jestem rozczarowana i po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że w Polsce nie warto kupować. Tutaj taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. Nadal promocja jest taka sama, nadal oferują zestawy których fizycznie nie ma. Naciągają ludzi - a później unikają.
Nie kupujcie tam wózków - zamieszczę to wszędzie gdzie się da.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2011 - sklep internetowy

reklama
Ewelina dzięki za ostrzeżenie, szkoda że się naciełaś :wściekła/y:

Ja podobnie jak Aniawos nie piorę wózka, piorę ubranka, posciele ale jakoś wózek nie, myslę że nie ma co przesadzać

Ja mam używany wózeczek, ostatnie 2 lata spędził razem z fotelikiem samochodowym w streczu w piwnicy, więc piorę. Na razie rozebraliśmy wszystko co się dało i teraz mobilizuję się poooooowoooooli...

ej ale nowych wózków to sie nie pierze chyba!! przynajmniej ja nie prałam, wyprałam raz (owszem, zdjęłam wszystko do desek), żeby odświeżyć, bo mała mi poplamiła a zresztą mieliśmy jasny kolor i widać było przybrudzenie - tylko dlatego.

ewelina - co za pech!! ja byłam fizycznie w tym sklepie bo to w Gdyni jest, generalnie firma znana, aż dziwne!! jak to sie można wkurzyć normalnie...

dziewczyny, odebrałam włąśnie awizo, był kurier z wózkiem a myśmy u rodziców siedzieli :wściekła/y: pan przywiezie mi jutro ok. 14. Boshhh, chyba spać nie będę!!

Dziewczyny a po co Wy pierzecie nowe wózki???? rozumiem używane po dziecku czy kupione ale nowet:baffled: wystarczy przecież przewietrzyć żeby zapachu nowości nie było a na materacyk założyć wypraną pieluszkę, kocyk czy coś innego.

Ja swojego wózka też nie zamierzam prać..Odkąd go kupiłam wystawiam i wietrzę o ile pogoda na to pozwala...w sumie już nie czuć "smrodu" nowości..Teraz zaczęłam wywieszać kołderkę z podusią i rożek wietrzyć, bo mam taki grubszy, ciepły, więc nie bardzo jest go jak wyprać..Myślę, że to wystarczy

ewelinak to szkoda, ze tak wyszło..
ja też słyszałam dobre opinie o tej firmie i nawet ostatnio koleżanka mówiła, że jak będę zamawiać spacerówkę parasolkę to tylko z tej firmy. U Ciebie ten minus, ze jesteś daleko..jak mi by taki nr wywineli to do Gdyni mam niedaleko..nie odpuściłabym i zrobiła zadymę..

mam!!!! doszła przesyłka!! wszystkie części już wyprane, bo gondolka dotarła dość brudna, zresztą wiedziałam o tym bo pani mnie ostrzegła że wózeczek troszkę przykurzony bo stał pare miec. w piwnicy, natomiast stelaż cały w pyłku, bo babka spakowała go do wielkiego kartonu po zmywarce i pełno tych okruchów na nim było, więc też już stelaż i koła po prysznicu, jak wszystko zmontuję razem to zrobie zdjęcie i Wam przedstawię naszą brykę. Ależ się cieszę!! jak dziecko normalnie! a ogólnie wózek w super stanie, żadnych większych rys, zatarć, na kołach jeszcze bieżnik, super zadowolona jestem!

reklama
A ja chyba w końcu wybrałam wózio 3 w 1 dla naszej Kuleczki : Wózki dziecięce AROTEAM - Producent wózków dziecięcych model dreamline (jeśli chodzi o kolor, to musze przedyskutowac to jeszcze z mezem). Firma polska , może mało znana , ale powiem Wam szczerze, że jak wczoraj nim pojezdzilam to nie byo zadnej róznicy pomiędzy tym modelem , a wózkiem TAKO, X-LANDER, czy Espiro, które tez miałam okazje oglądac i w dodatku za cały komplet cena bardzo przystępna 1000 pln. Może ktoś z Was miał stycznośc z ta firmą?