reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Dzieki dziuba :-) Do tego nie mozemy sie nadziwic ze ta gondola tak zgrabnie wyglada. Az ja w domu zmierzylismy czy nie jest przypadkiem mniejsza niz powinna byc :-D
Odkrylismy tez ze ma super opcje bujania gondoli na podlodze, gdy jest zdjeta ze stelaza :tak: Normalnie buja sie jak szalona wiec mozna ja tez spokojnie wykorzystac jako przejsciowe lozeczko np. w gosciach czy na wyjezdzie. Super sprawa :-)

Tylko dzieki Waszym opiniom zdecydowalismy sie na ten wozek, bo mielismy juz w DE jeden wybrany i tylko czekalismy na maj zeby go zamowic a tu sie okazalo ze w PL tez super wozki mozna dostac wiec czemu nie :tak:

Ostatnia edycja:
dzieki :-) dziuba a jak Ty pralas tapicerke od Jedo? W instrukcji pisze ze recznie trzeba i do tego nie wyjasnili ktore czesci sa zdejmowalne tzn mam na mysli gondole. Nie wiem co moge z niej zdjac i co uprac i jak :baffled:

sam stelaż koztuje 1100 zł :wściekła/y::wściekła/y: to jakas masakra !

Boshhhh, masakra!!!! chociaż wiem że nowy stelaż do Mutsy kosztuje też tyle, więc ceny podobne... śledź na Alle czy jakiś używany nie będzie!

Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.

Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.
Dzieki dziuba. Jesli w pralce to pewnie w 30 stopniach nie?
A zdejmowalas wszystko tzn material z calej gondoli udalo Ci sie zdjac czy tylko budke i oslonke na gondole?

reklama
:zawstydzona/y:ja nie prałam w ogóle wózka po kupieniu..

Teraz tylko wyciągnęłam osłonkę ze środka, bo jednak ponad 3 lata leżała na strychu..i wyprałam w pralce na ręcznym..reszty nie piorę, bo po co?