reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Dzieki dziuba :-) Do tego nie mozemy sie nadziwic ze ta gondola tak zgrabnie wyglada. Az ja w domu zmierzylismy czy nie jest przypadkiem mniejsza niz powinna byc :-D
Odkrylismy tez ze ma super opcje bujania gondoli na podlodze, gdy jest zdjeta ze stelaza :tak: Normalnie buja sie jak szalona wiec mozna ja tez spokojnie wykorzystac jako przejsciowe lozeczko np. w gosciach czy na wyjezdzie. Super sprawa :-)

Tylko dzieki Waszym opiniom zdecydowalismy sie na ten wozek, bo mielismy juz w DE jeden wybrany i tylko czekalismy na maj zeby go zamowic a tu sie okazalo ze w PL tez super wozki mozna dostac wiec czemu nie :tak:

Ostatnia edycja:
dzieki :-) dziuba a jak Ty pralas tapicerke od Jedo? W instrukcji pisze ze recznie trzeba i do tego nie wyjasnili ktore czesci sa zdejmowalne tzn mam na mysli gondole. Nie wiem co moge z niej zdjac i co uprac i jak :baffled:

sam stelaż koztuje 1100 zł :wściekła/y::wściekła/y: to jakas masakra !

Boshhhh, masakra!!!! chociaż wiem że nowy stelaż do Mutsy kosztuje też tyle, więc ceny podobne... śledź na Alle czy jakiś używany nie będzie!

Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.

Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.
Dzieki dziuba. Jesli w pralce to pewnie w 30 stopniach nie?
A zdejmowalas wszystko tzn material z calej gondoli udalo Ci sie zdjac czy tylko budke i oslonke na gondole?

reklama
:zawstydzona/y:ja nie prałam w ogóle wózka po kupieniu..

Teraz tylko wyciągnęłam osłonkę ze środka, bo jednak ponad 3 lata leżała na strychu..i wyprałam w pralce na ręcznym..reszty nie piorę, bo po co?