reklama
Dzieki dziuba :-) Do tego nie mozemy sie nadziwic ze ta gondola tak zgrabnie wyglada. Az ja w domu zmierzylismy czy nie jest przypadkiem mniejsza niz powinna byc
Odkrylismy tez ze ma super opcje bujania gondoli na podlodze, gdy jest zdjeta ze stelaza Normalnie buja sie jak szalona wiec mozna ja tez spokojnie wykorzystac jako przejsciowe lozeczko np. w gosciach czy na wyjezdzie. Super sprawa :-)
Tylko dzieki Waszym opiniom zdecydowalismy sie na ten wozek, bo mielismy juz w DE jeden wybrany i tylko czekalismy na maj zeby go zamowic a tu sie okazalo ze w PL tez super wozki mozna dostac wiec czemu nie
Odkrylismy tez ze ma super opcje bujania gondoli na podlodze, gdy jest zdjeta ze stelaza Normalnie buja sie jak szalona wiec mozna ja tez spokojnie wykorzystac jako przejsciowe lozeczko np. w gosciach czy na wyjezdzie. Super sprawa :-)
Tylko dzieki Waszym opiniom zdecydowalismy sie na ten wozek, bo mielismy juz w DE jeden wybrany i tylko czekalismy na maj zeby go zamowic a tu sie okazalo ze w PL tez super wozki mozna dostac wiec czemu nie
Ostatnia edycja:
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
dziuba, dzięki,
zadzwonie dziś do producnta i zapytam czy można kupić sam stelaż, ciekawe jaka będzie cena ?
sam stelaż koztuje 1100 zł to jakas masakra !
sam stelaż koztuje 1100 zł to jakas masakra !
Boshhhh, masakra!!!! chociaż wiem że nowy stelaż do Mutsy kosztuje też tyle, więc ceny podobne... śledź na Alle czy jakiś używany nie będzie!
Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.
Dzieki dziuba. Jesli w pralce to pewnie w 30 stopniach nie?Bluetooth - budkę od gondoli w wannie ręcznie, a całą resztę w pralce. Chociaż nie jestem pewna czy moja mama nie wrzuciła raz całości do pralki... z ciekawości sie zapytam, może będzie pamiętać.
A zdejmowalas wszystko tzn material z calej gondoli udalo Ci sie zdjac czy tylko budke i oslonke na gondole?
reklama
aniawos
Fanka BB :)
ja nie prałam w ogóle wózka po kupieniu..
Teraz tylko wyciągnęłam osłonkę ze środka, bo jednak ponad 3 lata leżała na strychu..i wyprałam w pralce na ręcznym..reszty nie piorę, bo po co?
Teraz tylko wyciągnęłam osłonkę ze środka, bo jednak ponad 3 lata leżała na strychu..i wyprałam w pralce na ręcznym..reszty nie piorę, bo po co?