reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
dziewczyny, a do wozeczka trzeba jeszcze cos kupic dla dzidziusia do lezenia?
Tam niby jest taki miekki wklad, ale straszliwie cieniutki i zastanawiam sie czy dzidzi nie bedzie za twardo? a moze kocyk wystarczy rozlozyc... a moze nic nie trzeba?
Doswiadczone mamuski zajmijcie w tej sprawie jakies stanowisko:)

dziuba, tofilesia - jak szukać stelaża do waszego wózka ? bo Wy macie takie same ? jakoś się nazywa ? można kupić sam stelaż ?

bebzonik - ja też szukałam na Alle bo chciałam z gondolą MaxiCosi bo szersza jest, ale nie ma. Popatrz w Wielofunkcyjne-Maxi Cosi-Mura. To ten sam stelaż (trochę bardziej ma rurki zaogrąglone), firma właściwie jedna. Na str producenta też jest napisane że to Mura: Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - gondole - Windoo. Ja chciałam samą wersję głęboką, bo te wielofunkcyjne to trochę drogie jak za używane, a nówki to już w ogóle dla mnie trochę dużo.

dziuba, dzięki,
zadzwonie dziś do producnta i zapytam czy można kupić sam stelaż, ciekawe jaka będzie cena ?

mam gondolę windoo, fotelik i spacerówkę loloa up na małych kółkach i tak sobie myślę że do gondolki przydałby się stelaż na większych kółkach

reklama
No dziuba! widze ze masz milowy krok za soba :-) Gratuluje!
Tofilesia rowniez gratulacje z powodu zakupu fajnego wozka. My rowniez odebralismy w koncu bryke dla naszej malej :-D
Balam sie troche ze ten kolor ktory wybralismy bedzie bardzo krzykliwy ale wyglada rewelacyjnie i jeszcze bardziej nam sie podoba :-) Moj M wczoraj szalal po calym domu z tym wozkiem :-)

Załączniki

• Jedo1.jpg
    Jedo1.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 94