reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

magda gratuluje wygrania aukcji
sinka, Ola gratuluje udanych zakupow
U mnie chyba maly problem z wozkiem sie pojawil. Zgodnie z zamowieniem powinien byc dzisiaj do odbioru ale w sobote dostalam maila od pani ze do nich ten wozek jeszcze nie dotarl i ze w poniedzialek czyli dzisiaj bedzie wyjasniac o co chodzi i da mi znac :wściekła/y: hmmm troche nie wiem co o tym myslec ale czekam cierpliwie na jej odpowiedz bo co mi innego pozostalo. Na szczescie mamy jeszcze 2 miesiace wiec w razie czego jakies wyjscie awaryjne sie znajdzie.
Ja zamowilam Batatine Alu Plus w kolorze brozowo-bezowo-pomaranczowym .

reklama
Bluetooth
przykro mi że nie idzie zgodnie z planem. Na pocieszenie powiem tylko że świetny wybór wózka :) testowałam u koleżanki i bardzo mi sie podobał. sama biore go teraz bardziej pod uwagę.

A tak wygląda nasz wóz :-)

Załączniki

• dscn4820d.jpg
    dscn4820d.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 91
fajny wozek i kolorek miki
asia
dzieki :-) Zadzwonilam wczoraj do pani i dowiedzialam sie ze maja w fabryce opoznienia. Miala po poludniu zadzwonic zeby powiedziec na kiedy bedzie wozek ale do dzisiaj cisza wiec niedlugo zadzwonie i sie zapytam. Mam nadzieje ze to nie bedzie jakies duze opoznienie bo chcialabym najpozniej w ostatni weekend lipca go odebrac.

a ja się zaczełam zastanawiać nad ty wózkiem el-jot
El-Jot Carmen+fotelik - El-Jot - wózki wielofunkcyjne (3w1) - Wózki dziecięce
oglądałam go nawet kiedyś i zły nie był, ale wtedy byłam zdecydowana na marite i nie rzyglądałąm się dokłanie.

nie wiem teraz czy lepiej używaną marite czy taki nowy :/

Asia według mnie te wszystkie klasyczne wózki różnią się tylko ceną. Ja bym wolała kupić ten nowy bo cena jest super. Rozpiętości cenowa wózków jest ogromna a różnią się tylko marką np taka Emaliunga kosztuje ponad 2tys a wygląda identycznie jak Jedo Bartatina którą za ok 1300 można kupić, ma tylko inny kosz:no:

reklama
Asia według mnie te wszystkie klasyczne wózki różnią się tylko ceną. Ja bym wolała kupić ten nowy bo cena jest super. Rozpiętości cenowa wózków jest ogromna a różnią się tylko marką np taka Emaliunga kosztuje ponad 2tys a wygląda identycznie jak Jedo Bartatina którą za ok 1300 można kupić, ma tylko inny kosz:no:
Też tak zauważyłam że te wóżki są niemal identyczne i róznią się ceną i producentem
Co rusz widzę wklejane są linki z nazwami wózków a one są do siebie łudząco podobne;-)