miki_czchow
Fanka BB :)
Karola jeżeli to jest jedyny minus dla Ciebie to nie zastanawiaj się, bo torbę można dokupić osobno za ok 50 zł - wybór wielki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola jeżeli to jest jedyny minus dla Ciebie to nie zastanawiaj się, bo torbę można dokupić osobno za ok 50 zł - wybór wielki.
Jestem po wizycie w sklepie w Zabrzu, faktycznie mają chyba wszystkie możliwe wózki Ceny bardzo przystępne. Wkońcu się zdecydowaliśmy i zamówiliśmy wózek COLETTO GIOVANNI w kolorze beżowym. Daliśmy za niego mniej niż podają wszelkie sklepy interentowe. Mam nadzieje że będzie to dobry wybór. Wózek stosunkowo niedrogi, ma wszystko co chcieliśmy żeby miał i ładnie się prezentuje.
A jak wasze wózkowe zakupy?
Dziewczyny , a czy któras z Was miała stycznośc z tym modelem wózeczka: WÓZEK VECTOR PRO ESPIRO BABY DESIGN KOMPLET (1729105303) - Aukcje internetowe Allegro . Właśnie skłaniam sie aby go kupic , ogladalam go tez w sklepie i wydaje sie funkcjonalny. jedyne co mi się w nim nie podoba to plecak zamiast torby...
Jeśli mogę Ci doradzić to wybierzcie się do hurtowni art dla dzieci we Wrocławiu. My ostatnio zwiedziliśmy 3 takie hurtownie BAJ, BAJKA i ASKOT. Jest spory wybór wózków, chociaż w każdym są inne modele. Można wybrać coś dla siebie.my jesteśmy zdecydpwani na tego el-jota carmen jednak. Będzie nowy w cenie używanej marity. Mężowi się podoba chociaż go nie widział jeszcze, ale pooglądał inne podobne i stwierdził że poszukiwania idą w dobrym kierunku więc jest za. Trochę się wkurzyłąm bo byliśmy w baby-maxxie wczoraj i smyku i wyboru wózków praktycznie żadnego, a już takich jak mnie interesują czyli z dyżymi pompowanymi kołami to tylko 3 modele.
Mam spacerówke tej firmy espiro magic4 i jestem z niej mega zadowolona. Ta firma robi porządne i solidne wózki. A ten model najnowszy Vectora ma rozkładaną na płasko spacerówkę i większy koszyk niż stare modele wiec jest na duży PLUS:-) przycisk na środku rączki w niczym nie przeszkadza a już na pewno nie złoży sie wózek w trakcie jazdy, mam taki przycisk i ani razu przypadkowo się nie włączył.
A ja miałam spacerówkę espiro magic 3 i uważam ją za beznadziejną :-) podejrzewam, że 4 byłaby o wiele lepsza :-)
Ale może dlatego, bo za duża byłam do tego wózka, mojej mamie, niższej o 1,5 głowy dobrze się wózek prowadziło :-)
Karola ten wózek o którym piszesz bardzo ładnie wygląda, jak Ci się podoba, to kupuj i się nie zastanawiaj :-) tym bardziej, że go dotykałaś :-)
Asia* :-) super, że się zdecydowaliście! :-) Ładnie wygląda wózek :-) na pewno dobrze Wam posłuży :-)
Widzę, ze zakupy wózkowe rozkwitły :-)
My mamy po Adasiu roana :-) nie mamy tylko fotelika... I chciałam kupić roana, ale one strasznie ciężkie są :-( i na maxi cosi się zdecydowałam, pojadę do sklepu i zapytam czy można fotelik maxi cosi wpiąć do wózka roana, bo na internecie odpowiedzi na to pytanie nie znalazłam... Może któraś z Was wie? :-)