reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Witajcie
My z R stwierdziliśmy,ze na początek zakupimy tylko wózek głęboki klasyczny ,wszyscy znajomy mówią nam ze te spacerówki z wersji 3w1 są albo za ciężkie albo tandetne, a potem, pewnie wyjdzie ze na wiosnę kupimy porządną spacerówkę kiedy mała będzie już starsza.Zresztą pasuje nam taki układ bo nie mamy jeszczce gdzie tego wszystkiego pomieścić(mieszkamy z rodzicami R).

reklama
Witajcie
My z R stwierdziliśmy,ze na początek zakupimy tylko wózek głęboki klasyczny ,wszyscy znajomy mówią nam ze te spacerówki z wersji 3w1 są albo za ciężkie albo tandetne, a potem, pewnie wyjdzie ze na wiosnę kupimy porządną spacerówkę kiedy mała będzie już starsza.Zresztą pasuje nam taki układ bo nie mamy jeszczce gdzie tego wszystkiego pomieścić(mieszkamy z rodzicami R).

Racja, spacerówki z wersji 2 czy 3w1 są ciężkie, zwykle wozi się w nich dziecko krótko i przerzuca na parasolki czy inne spacerówki:-)

Kati my tez tak chcielismy zrobic ale wiekszosc nowych wozkow nie kupisz w innej wersji jak 3 w 1 lub 2 w 1 a jak bylismy w sklepie i pytalismy o sam wozek to sie okazalo ze taka marita tylko z gondola kosztuje duzo wiecej np. niz Jedo Bartatina w wersji 2w1. Dlatego stwierdzilismy ze kupimy Jedo ze spacerowka a jak sie nie sprawdzi to kupimy pozniej lepsza na wiosne.Z moich obserwacji wynika po prostu ze inaczej sie nie oplaca. Co innego jesli ktos kupuje uzywany wozek i ma mozliwosc kupic tylko gondole

Witajcie

Dlatego też, my zdecydowaliśmy,że zadowolimy się wózkiem po mojej bratanicy, a później kupimy lepszą i lżejszą spacerówkę.

Asia* fajnie wygląda ten wózek:tak:

Faktycznie spacerówki z 3w1 czy 2 w1 są cięższe, ale np ja z roana spacerówki byłam bardzo zadowolona :-)
Jest ciężka,ale mimo, że mieszkam na 4 piętrze nigdy jej nie wnosiłam tylko wciągałam, kółka ma do tego stworzone :-)
Teraz mamy mniejszą spacerówkę dla Adasia, z przekładaną rączką, bo jednak przełożyć całe siedzisko było ciężko, a czasami słonko tak dawało....
Mam taką spacerówkę, jest lekka, wszędzie się mieści, typu większa parasolka :-)
Gdybyście kiedyś szukały, to polecam :-) taki na wypady, spacerki z biegającym Szkrabem w sam raz :-)
LEKKI WÓZEK QUATRO CADDY PRZEKŁADANA RĄCZKA !!! (1707738436) - Aukcje internetowe Allegro

Tak wygląda nasz wózek
023.jpg021.jpg

reklama
My zamówilismy wczoraj Tako Jumper X, kolor grafitowo-turkusowy. Ciężki to był wybór, tyle tych wózków no ale mam nadzieję że się sprawdzi. Za to mąż tak z nudów zaczął jeszcze wózki w sklepie oglądać i był zachwycony jak się prowadzi Mutsy :-)