reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

No dokładnie mi to samo powiedział Pan w sklepie, bo najpierw "oglądałam" jakiś tam wózek w kolorze pomarańczowo-szarym i pan mówi, że teraz nie ma już podziałów co do kolorów - więc jakby Pan/Pani doktor się jednak pomyliła, to mówi, że kolor wózka załatwiony w obie strony:-)
Więc spokojnie możecie się decydować na fiolet jak Wam się podoba!;-) To teraz życzyć tylko udanego zakupu:-)

reklama
A ja dla Majci miałam wózek chicco w kolorze blekitno-bezowym,potem spacerowke granatowo-pomarańczowa;-)

misiako ale ten fiolet taki ciemny? czy jakiś jasny? bo ja na zdjęciach na necie widziałam ciemny fiolet i bardzo fajny..Iga też miała taki ciemny, brudny beż..dla chłopaka też spoko..no nie włożyłabym chłopca tylko w różowy wózek..a tak to we wszystkie.

Gratuluję dziewczyny zakupów:-)
to chyba jeszcze tylko dziuba kombinuje najbardziej z wózkiem:tak:;-)

Własnie usunelam ten link bo cos nie teges był. Ale w necie to jest kolor purple i jest jeden tylko fioletowy bez zadnych odcieni, wiec to napewno ten widzialas.

Ladny i jak najbardziej nadaje sie dla chlopca... Ja podobnie jak aniawos tylko w roz bym malego facecika nie zapakowala, a pozostale kolory traktuje uniwersalnie.
U nas bedzie ciemny braz z kremem... taki Uniseks bo dalej plec nieznana.

No ja w różowy cabriolecik tez bym mojego małego facecika nie wsadzila:-D

Kardamon przupomnij mi bo moze juz pisalas czy Wy nie chcecie wiedzieć czy to maluszek taki wstydliwy i tajemniczy?

No ja kiedyś też wybierałam bardziej kolorystycznie wózek, teraz podobają mi się ciemne, na początku chciałam cały czarny albo brązowy no ale jest szaro -czarny i dobry zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca:-) Ewa miała czerwono-kremowy dlatego tym razem nie chciałam kolorowego wózka. A fiolet dla wózeczka jest śliczny:-)

reklama
Och, widzę, że dziewczyny jesteście już w większości wyposażone w wózki. My z mężem polujemy na Maxi Cosi Mura4 (czterołołowy). Ale jakoś cienko to idzie. Aukcje ładnie się zaczynają, ale w ostatnich 5 minutach potrafią nawet o 1000zł skoczyć do góry. Już nawet wymysliliśmy teorię spiskową, że to wystawiający podbijają cenę. Np wczoraj pojawił się wózek, który rzekomo został sprzedany jakiś miesiąc temu- identyczne zdjęcia, opisy, wystawiający też ten sam. Jakieś to naciągane.
Maxi Cosi Mura3 sa tańsze i tak się nad nim też zastanawiamy, ale on ma trzy koła i to nas troche martwi jak się będzie prowadził. Chyba wybiorę się najpierw do sklepu, żeby go "poczuć".