reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Madzia no to juz masz komplet:-)

Ania mi tez fiolet chodzi po głowie od samego początku. Zastanawiałam sie czy bedzie to kolor dla chłopca ale w skoro dziewczynki jeżdżą w pomarańczowych i niebieskich wózkach a koszulki dla chłopców małych i dużych są juz w kolorach różowych to chyba bedzie ok. Zbyt duzego wyboru kolorów w transporterach nie ma a ten fiolet widzieliśmy wczoraj na żywo i bardzo nam sie podobal:-)

Dziewczynki też mam już wózio:-) to był spontaniczny zakup, bo po wyjściu z USG polecieliśmy do SMYKA, który jest obok. Oczywiście byłam napalona na Mutsy T ale kupiliśmy wózek który nawet mnie nie interesował na alle jak oglądałam. Mój M go wypatrzył.
Na początku xlandery oglądałam ale są okropnie sztywne, zero amortyzacji, więc stwierdziłam, że będzie mi dzidzi latać na naszych terenach, Mutsy też taki sztywny jak wcześniej widziałam. nagle mój M mnie woła i mówi, że świetny wózek widzi, weszła nowa seria wózka Bebetto to Polska firma, seria Solaris, ma na stelażu takie jakby pompki, które uginają się jak by stelaż w piankę wchodził, przez co świetnie się buja do góry i na dół i nie trzęsie, można mocno się uwiesić na nim. Gondola normalnych rozmiarów jak w klasycznym wózku, czyli duza i głęboka i bez problemu śpiwór wejdzie na zime, na gondole jest mocowana saszetka i dodatkowo w wyposażeniu torba pielęgnacyjna, do kompletu dali moskitierę i folie na wózek, do spacerówki jest oddzielna budka która rozkłada się do samego pałąka i świetnie ochroni przed deszczem i słońce,i oddzielny pokrowiec na nóżki, rozkłąda sie zupełnie na płasko i można ją obrócić przodem i tyłem do rodzica, jest obszerna i moja Ewunia do niej spokojnie się mieści, bo ma oparcie wysokie.
Kosz w wózku jest ogromny i dobrze dostępny, koła pompowane ale leciutkie bo plastikowe i z mniejszymi bieznikami, pzrednie obrotowe i można zablokować pokrętłem. Rączka regulowana i ze skórki. Ten wózeczek jest dość wysoki co bardzo mnie cieszy bo mam 170cm a mój M ponad 180 i dla nas jest idealny:-) Jak człowiekowi sie gust zmienia, a wiecie co jest najlepsze, że te wózki na żywo wyglądają o niebo lepiej niż na necie, na necie dla mnie badziewne były a jak go zobaczyłam to wiedziałam,że musi być nasz:-)wrzuce fotke jak zgram.
064 (3).jpg
059 (3).jpg
062 (3).jpg
033 (5).jpg
Tak trułam M, że mi go już na działce złożył hihi:-)ale znowu jest w kartonie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A nasz wyjazd w piątek też nie był daremny...:-)założyłam, że nie wrócimy bez wózka i też tak było...tyle, że myśmy byli zdecydowani - więc jakby problem mniejszy:-) Zakupiliśmy X-lander XA, przymierzałam się do innych, m.in. do implasta boldera - taki niby fajny mi się zdawał na necie, a w rzeczywistości w ogóle mi się nie podobał - taki strasznie ogromniasty i zwalisty...Jestem bardzo zadowolona - wózek stoi w pokoju i cieszy oko:-)Wystawiam go na balkon do wietrzenia, codziennie po trochu więc póki co składać go nie zamierzam...

Ola Sinkq fajnie ze zakupy udane:-)

Bebzonik czarny odpada bo A mówi ze karawanem nie bedzie jeździł, ja tez jakoś nieprzekonana do czarnego. Widziałam czarny i fietowy w realu i zdecydowanie fiolet jest naszym faworytem.

reklama
Olcia mi sie tez podoba a babka w sklepie powiedziała ze teraz nie ma podziału na męskie i żeńskie kolory i fioletowy dla chłopca jest jak najbardziej ok. Do tego pOdobalby mi sie zielony albo pomarańczowy kocyk widziałam dzis takie w ikei. Na pewno kupię. Jeden juz przytaszczylismy jasnoblekitny za 5,79pln:-)