Dziewczynki też mam już wózio:-) to był spontaniczny zakup, bo po wyjściu z USG polecieliśmy do SMYKA, który jest obok. Oczywiście byłam napalona na Mutsy T ale kupiliśmy wózek który nawet mnie nie interesował na alle jak oglądałam. Mój M go wypatrzył.
Na początku xlandery oglądałam ale są okropnie sztywne, zero amortyzacji, więc stwierdziłam, że będzie mi dzidzi latać na naszych terenach, Mutsy też taki sztywny jak wcześniej widziałam. nagle mój M mnie woła i mówi, że świetny wózek widzi, weszła nowa seria wózka Bebetto to Polska firma, seria Solaris, ma na stelażu takie jakby pompki, które uginają się jak by stelaż w piankę wchodził, przez co świetnie się buja do góry i na dół i nie trzęsie, można mocno się uwiesić na nim. Gondola normalnych rozmiarów jak w klasycznym wózku, czyli duza i głęboka i bez problemu śpiwór wejdzie na zime, na gondole jest mocowana saszetka i dodatkowo w wyposażeniu torba pielęgnacyjna, do kompletu dali moskitierę i folie na wózek, do spacerówki jest oddzielna budka która rozkłada się do samego pałąka i świetnie ochroni przed deszczem i słońce,i oddzielny pokrowiec na nóżki, rozkłąda sie zupełnie na płasko i można ją obrócić przodem i tyłem do rodzica, jest obszerna i moja Ewunia do niej spokojnie się mieści, bo ma oparcie wysokie.
Kosz w wózku jest ogromny i dobrze dostępny, koła pompowane ale leciutkie bo plastikowe i z mniejszymi bieznikami, pzrednie obrotowe i można zablokować pokrętłem. Rączka regulowana i ze skórki. Ten wózeczek jest dość wysoki co bardzo mnie cieszy bo mam 170cm a mój M ponad 180 i dla nas jest idealny:-) Jak człowiekowi sie gust zmienia, a wiecie co jest najlepsze, że te wózki na żywo wyglądają o niebo lepiej niż na necie, na necie dla mnie badziewne były a jak go zobaczyłam to wiedziałam,że musi być nasz:-)wrzuce fotke jak zgram.
Tak trułam M, że mi go już na działce złożył hihi:-)ale znowu jest w kartonie.