reklama
sinka wiadomo ze wszystko zalezy od gustu i wymagan dlatego dobrze poznac wszystkie opinie te pozytywne i negatywne :-)
Link do Twojego wozka zapisany. Jak przyjdzie co do czego to bedziemy macac wszystkie wozki i podejmiemy decyzje ktory nam pasuje najbardziej i gdzie mozemy pojsc na kompromis :-)
aniawos dzieki za uprzedzenie
Link do Twojego wozka zapisany. Jak przyjdzie co do czego to bedziemy macac wszystkie wozki i podejmiemy decyzje ktory nam pasuje najbardziej i gdzie mozemy pojsc na kompromis :-)
aniawos dzieki za uprzedzenie
S
sińka
Gość
Bluetooth masz rację, każdy ma inne oczekiwania:-) jak np z Bartatiną, dla mnie fajna na zime gondola ale cała reszta mi nie pasowała bo za duży, ciężki itd za to koleżanki które go kupiły były zachwycone. Dla każdego liczy się co innego:-)
Ja teraz patrze aby wózek 2w1 miał i dobrą gondole i spacerówke choć wiadomo, że prędzej czy pózniej mała pójdzie do tej lżejszej. Ehhhhhhhh niby to tylko wózek a tyle kłopotu, mój mąż sie śmieje, że wybór wózka jest dla mnie conajmniej jak wybór dobrego auta haha
Dziewczynki a co sądzicie o tym wózku???? leviro city
http://www.leviroo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=60
Maleńkie kółeczka ma ale akurat mam takie w spacerówce i dobrze sie po śniegu jezdzi.
Ja teraz patrze aby wózek 2w1 miał i dobrą gondole i spacerówke choć wiadomo, że prędzej czy pózniej mała pójdzie do tej lżejszej. Ehhhhhhhh niby to tylko wózek a tyle kłopotu, mój mąż sie śmieje, że wybór wózka jest dla mnie conajmniej jak wybór dobrego auta haha
Dziewczynki a co sądzicie o tym wózku???? leviro city
http://www.leviroo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=60
Maleńkie kółeczka ma ale akurat mam takie w spacerówce i dobrze sie po śniegu jezdzi.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniawos - Maclareny świetne, fakt, chociaż jak dla mnie nawet w tych największych modelach (techno xlr) dzieciak jakoś tak płytko siedzi... no i podwójna rączka, dla mnie odpada.
sińka - a próbowałaś to w sklepie? mi się wizualnie tak średnio podoba, ale jak by się sprawdziło to masz przynajmniej wybór z głowy
ja znalazłam gondolę do mojego Pliko, nawet w podobnym kolorze co mam spacerówkę, ale wciąż sie zastanawiam czy to dobry wybór... na zimę, na te sniegi... ta podwójna rączka... chyba nie dam rady!! biorę też pod uwagę ten: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1288&<osCsid>
sińka - a próbowałaś to w sklepie? mi się wizualnie tak średnio podoba, ale jak by się sprawdziło to masz przynajmniej wybór z głowy
ja znalazłam gondolę do mojego Pliko, nawet w podobnym kolorze co mam spacerówkę, ale wciąż sie zastanawiam czy to dobry wybór... na zimę, na te sniegi... ta podwójna rączka... chyba nie dam rady!! biorę też pod uwagę ten: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1288&<osCsid>
kostuska125
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a co sądzicie o tym wózku IMPLAST BOLDER SD 2011 ECOLINE TORBA+ŚPIWÓR+gratis (1645361231) - Aukcje internetowe Allegro ? najgorsze jest to że w poznaniu nigdzie go nie widziałam w sklepie i nie wiem jak wyglądają te kolory na żywo jedynie widziałam trzy z tych kolorków nad morzem jak byłam na weekend majowy.
BabyLola - patrz na Allegro, multum ich jest, do września na pewno coś trafisz!!
ja znowu zaczęłam myśleć najbardziej o Urban Riderze, znajoma właśnie urodziła dziecko i ma ten model jeszcze po pierwszej córeczce, no i mnie przekonuje... chyba też zacznę polować na okazje na Alle!
ja znowu zaczęłam myśleć najbardziej o Urban Riderze, znajoma właśnie urodziła dziecko i ma ten model jeszcze po pierwszej córeczce, no i mnie przekonuje... chyba też zacznę polować na okazje na Alle!
Bluetooth a na jaki kolor się zdecydowaliście? My pod koniec miesiąca wybieramy się zamówić Jedo, sprzedawca mówił że możemy w najgorszym przypadku czekać 6 tyg, kolor mamy wstępnie wybany ( z katalogu nr 130, granat + jadnoniebieski+ jasny beż) natomiast nadal się zastanawiam nad wersją czy Jedo Bartatina Alu Plus Classic czy Jedo Fyn 4SD Classic ze skrętnymi kołami, sprzedawca mówił że ten drugi lepszy, chociaż bardziej jestem za tym pierwszym, muszę jeszcze pogłówkować
reklama