reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Ja bym tak wlasnie niechcacy w sobote w sklepie wozek podczas jazdy zlozyla stad moje watpliwosci ale Wy macie doswiadczenie z wozkami wiec moze faktycznie nie jest to tak proste :-)

reklama
bluetooth mi się tak tylko wydaje, ale skoro miałaś takie doświadczenie..to fakt, moze być..
ewelinak wklejaj dalej, bedziemy podpowiadać:-)

Z malymi kolkami przednimi to tez slyszalam ze tylko problemy sa ale ten TAKO wydaje mi sie super.
Tutaj ma polska specyfikacje 3w1 Wózek JUMPER X wózki TAKO wys. 24h NOWE KOLORY (4333482)
Ma wysoko zawieszona gondole co jest wazne przy problemach z kregoslupem i wyglada bardzo stabilnie.
Wiesz mysle ze tak do 15kg to musisz sie liczyc ze wozek bedzie niestety wazyl :sorry:

Lzejszy jest, to fakt ale jakos do mnie zupelnie nie przemawia. Chyba fakrycznie najlepiej bedzie, jesli bedziesz miala taka okazje ewelinak zeby obydwa wozki sprawdzic w sklepie i wtedy zdecydowac ktory sie lepiej prowadzi, jest stabilniejszy itp.

ja mam Jumpera X , kolor czerwono- czarny. Mi przypadł do gustu. Zwrotny, dosyć duża gondola, duża spacerówka, fotelik posłużył aż do 1 roku życia bo Kinga nie ważyła wiele (dziś raptem 10,5kg) a i dobre jest to ze można przysłonić dziecko w spacerówce zarówno przed słońcem jak i deszczem. Może nie jest lekki ale do cięzkich nie należy. moja siostra ma min 2 kg cięższy i do tego nie zwrotny. Sprawdziła sie możliwość podnoszenia części gondoli jak maluszek chce pooglądać świat a i prosty sposób opuszczania oparcia w spacerówce gdy dziecko zaśnie. Niestety wada to że jest stosunkowo duży po zlożeniu i niestety nie jest to wózek który nadaje sie dla mobilnych rodziców. Zajmuje sporo miejsca w bagażniku nawet kombi. dlatego jak już maluch sprawnie siedzi do użytku w trasie z samochodem trzeba kupić parasolkę. ale chyba nie ma wielofunkcyjnego który by zajmował malo miejsca w bagażniku. A jest jeszcze jedna fajna rzecz w tako. Gondola to też kolyska. Po ściągnięciu ze stelaża można spokojnie maluszka usypiać w gondoli jak w kołysce. Nam sie sprawdziło na wyjazdach u moich rodziców i męża.

reklama