reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Ola a który model X landera Cię interesyje XA, Xq, XT czy Xgo??? Bo ja się zastanawiałam nad Xq jeszcze, te wersje z 2010 czy 2011 mają juz normalną spacerówkę a nie kubełkową jak wcześniej. A jak dla mnie kubełkowe odpadają .

reklama
to ja się z wózkiem w pierwszej trójce nie mieszczę :zawstydzona/y:

oj widzę, że wywołam dyskusje :-D no, ale u mnie wśród znajomych jest tendencja, że dzieciaki, żegnają wózki między rokiem a 2 urodzinami.
no tak fajnie by było,ale nie każde dziecko jest posłuszne i grzecznie idzie za rączke
mnie najbardziej drażni widok 3 latka w wózku i jeszcze do tego ze smokiem....grrrrrrr to już przesada.....

no tak fajnie by było,ale nie każde dziecko jest posłuszne i grzecznie idzie za rączke
mnie najbardziej drażni widok 3 latka w wózku i jeszcze do tego ze smokiem....grrrrrrr to już przesada.....

Ostatnio widziałam takiego smyka ze smokiem i to bez wózka. I jeszcze nieżle gadał przez tego smoka.

Najbardziejiej mnie rozwaliło jak nad morzem byliśmy a tam na deptak zajeżdza dziewczynka z 4-5 latek w wózku. Najpierw się porozglądałam czy jakiegoś młodszego rodzeństwa nie ma obok, ale nie. Myśle sobie że może ma chore nóżki i nie ma co krytykować.
Tyle co pomyślałam mała wstała usiadła na ławeczce mamusia założyła jej na nóżki rolki i mała pojezdziła sobie 10 minut, po czym mamusia zdjeła rolki a mała wsiadła do swojej karocy. Padłam jak to widziałąm.

Dziewczyny a czy któras z Was miała do czynienia z wózkiem Concord. np takim jak tu: CONCORD NEO 3w1

Ja go nawet macalam :-D Podobal nam sie,tym bardziej ze ma z tego co pamietam pokrowiec na wozek po zlozeniu i nie pamietam czy mu sie przypadkiem gondola jakos nie skladala. Gondola tez super duza, lekko sie prowadzil i sprawial wrazenie stabilnego wiec nam odpowiadalo. Wydal nam sie jednak troche dziwaczny tzn taki futurystyczny przez ten stelaz i do tego cena.....

Ostatnia edycja:
Tolefisia moi sąsiedzi taki mają, nie wiem jak się sprawuje, bo to tacy ludzie co głowę noszą wyżej niż topola koronę ma ;/ Wózek wygląda na wygodny, ale ten stelaż mnie nie przekonuje :-)

Sawi mi nawet nie chodzi o to, że dziecko za rączkę ładnie nie chce iść, ale ja np nie wyobrażam sobie iść, tak jak np dziś do M. do pracy po samochód za rączkę lub rowerkiem. Jednak wózek to wózek...
Adaś za tydzień 17 miesięcy będzie miał.
Co do smoka, to dzieci różnie reagują, czasami potrzebują go, bo po prostu potrzebują...
Mój Szkrab niegdyś bardzo smoczkowy sam odłożył go na bok. Gdzieś tam czasami go wezmie, pobawi się i tyle... Wciąż w naszym domu jest :-)

A co do tej kolejności wózków w rankingu gazety 'Dziecko' jeszcze, to chciałam napisac, że faktycznie najlepsze wózki tam wymienili :-) Bo i x lander i roan są naprawdę świetne (my mamy tez drugi ;-))

No powoli w końcu zaplanuję wycieczkę do sklepu i pooglądam na żywo wózki...
A mi się bardziej podoba x lander xa tzn podoba, nie podoba , wydaje mi się, że te przednie kółka ma większe od tego xq i to chyba byłaby dla mnie ta różnica...ale stwierdzę ostatecznie jak pomacam za radą Aniwos:-)

reklama
Tofilesia - firma porządna, ale lepsze opinie ma ten model ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONCORD FUSION głęboko-spacerowy + super torba pielęgnacyjna TEUTONIA - gratis OKAZJA!>, przynajmnije pan w sklepie mi tak doradził, tzn. opinie opiniami bo w sklepie wiadomo, ale lepsza sprzedawalność. Dobre materiały. Ale cena... zależy kto ile kasy chce przeznaczyć na wózek.

Paula - Adaś jeszcze malutki, spokojnie może jeździć w wóz3eczku, moja Martyna jeszcze spała czasem w wózku w tym wieku, bo to akurat wakacje były to na dalekie spacery po 3mieście ją zabierałam :)