reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

hmm, czy mała to bym nie powiedziała. Nie będziecie przecież wozić w nij rocznego dziecka ;)
My musieliśmy sie przenieść na spacerówkę zanim zrobiło sie w niej Kindze ciasno. Nawet nie wiem co to znaczy ciasna gondola, bo tego nie doświadczyłam.
A w lutym , marcu i kwietniu całkiem nioeźle mieścił sie w niej maluch, kombinezon i śpiworek do wózka.

reklama
Nadziejka82 Ja też jestem z Katowice, i też mam dylemat w sprawie wyboru wózka... nie ma na pewno modelu idealnego. Każdy wózek ma swoje wady i zalety.
Bardzo spodobał mi się Bolder SD Ecoline. Fajne kolory!!!

A możesz podać namiary na ten sklep w Zabrzu.
:-D

Chodzisz gdzieś do szkoły rodzenia w Katowicach? mozesz jakąś polecić??

DZIEWCZYNY!!!

A czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z wózkiem DADA Paradise:

tutaj link do niego: NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1625945191) - Aukcje internetowe Allegro,

prosze o Wasze opinie. Cena przyzwoita i kolory mi się podobają, wygląda na funkcjonalny. Co sądzicie??

Cześć karo1311,

ten sklep w Zabrzu to:
Sklep "BOCIEK"
ul. Mikulczycka 1
41-800 Zabrze
Artykuły dziecięce i niemowlęce Bociek Zabrze
Podobno mają ponad 200 wózków na sklepie :)

Wybierałam się do szkoły rodzenia TERCET,bo jest darmowa (refundacja NFZ), ale ostatecznie lekarz polecił mi położną, która pracuje w szpitalu gdzie zamierzem rodzić (CSK na Ligocie) i dziś jesteśmy z nią umówieni - ma mi pokazać porodówkę i opowiedzieć co i jak :) więc chyba ze szkoły rodzenia zrezygnuje.

Jestem po wizycie w sklepie w Zabrzu, faktycznie mają chyba wszystkie możliwe wózki :) Ceny bardzo przystępne. Wkońcu się zdecydowaliśmy i zamówiliśmy wózek COLETTO GIOVANNI w kolorze beżowym. Daliśmy za niego mniej niż podają wszelkie sklepy interentowe. Mam nadzieje że będzie to dobry wybór. Wózek stosunkowo niedrogi, ma wszystko co chcieliśmy żeby miał i ładnie się prezentuje.
A jak wasze wózkowe zakupy?

Dziewczynki nie wiem czy już była tu mowa o wózkach Graco ale wpadł mi w oko jeden model:
GRACO TREKKO COMPLETO 2011 - wózek spacerowy + śpiworek + torba na kółka + folia p/deszczowa Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR

Co o nim sądzicie? czy może któraś z Was widział go na żywo, albo słyszała o nim opinie?
Mam już mętlik w głowie co do wózka i nie wiem sama jaki wybrać a chcemy już w lipcu kupić:-(
Na razie nr to Mutsy transporter czarny albo czekoladowy, ale teraz oglądam i ten mi się podoba mimo maleńkiej wkłądanej gondolki.

Plissssssssss o jakąś opinie:blink:
http://www.youtube.com/watch?v=LQDgnZMOLro tak się prezentuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki nie wiem czy już była tu mowa o wózkach Graco ale wpadł mi w oko jeden model:
GRACO TREKKO COMPLETO 2011 - wózek spacerowy + śpiworek + torba na kółka + folia p/deszczowa Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR

Co o nim sądzicie? czy może któraś z Was widział go na żywo, albo słyszała o nim opinie?
Mam już mętlik w głowie co do wózka i nie wiem sama jaki wybrać a chcemy już w lipcu kupić:-(
Na razie nr to Mutsy transporter czarny albo czekoladowy, ale teraz oglądam i ten mi się podoba mimo maleńkiej wkłądanej gondolki.

Plissssssssss o jakąś opinie:blink:
YouTube - ‪GRACO Poussette Trekko completo Orbit‬‏ tak się prezentuje

dla mnie trzykołowce na zime zdecydowanie odpadają...

też trzykołowce uważam za mało praktyczne... tylko ładnie się prezentują.

My w sklepie zamówiliśmy Maritę i czekamy teraz na telefon od właścicielki, kiedy możemy odebrać tę karocę:)
Moja przesądna mama mnie ubije jak się dowie, że wózek w 6 miesiacu kupiliśmy hehehe Już na bodziaki kręciła głową... ale nie dziwię jej się... po różnych ciążowych przejsciach u mojego brata, woli być ostrożna...

ja też się zdecydowąłam na marite, tlyko poluje na jakąś okazje na allegro. Zresztą teraz remont to bym niemiała gdzie trzymać, więc pewnie w sierpniu dopiero kupimy, no chyba że trafie właśnie jakąś okazje.

Ja na tą chwilę waham się jeszcze między Roan a Tako. Tako jeszcze nie widzieliśmy na żywo, jak zobaczymy to ocenimy który nam bardziej pasuje.

reklama