reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

kasiula a mój testowany..i naprawdę jest ok..a Ty masz nowy? te nowe mają ładniejsze koła..tzn. mi się bardziej podobają, ale przecież dla kół nie będę zmieniac wózka:-)

reklama
No za wozek uzywany dąłam 250 zł a za ochraniacz od producenta cos ok 300 sobie zyczyli.

Wiesz ja do Pliko dokupiłam gruby śpiwór na polarze i duzo lepiej się sprawdził niż ten ochraniacz bo ochraniacz sięga tylko podnóżka i większe dziecko się nie mieści, a śpiwór mam taki, że szelki do niego wkładasz i sie nie wysówa, są różne rozmiary, mój jest długi. Dałam za niego ok 80zł a Smyku. Myślę, że to dużo lepsze niż ten ochraniacz drogki, który po roku i tak za mały będzie.

Dziuba bez urazy, ale jak czytam o dzieciach ponad 2 lata w wózkach to mnie strzela :wściekła/y: nasza przestała całkiem korzystać z wózka na jesieni, więc miała nie całe 1,5 roczku. Teraz ma dwa latka to jej zakupiliśmy rowerek taki do pchania i jak gdzieś na dłużej idziemy to go zabieramy O taki:

Zobacz załącznik 357230

ale też częściej chce biegać niż być w nim pchana.

Wiesz to podziwiam Ciebie i znajomych bo mimo tego ze moja corka ma prawie dwa lata nie widze nas np. na dłuzszym spacerze bez wozka:sorry2:.Czasmi bywa ze mała sie zdrzemnie nawet wiec wozek dla mnie to podstawa i obecnie zastanawiam sie czy kupic taki podwøjny dla maluszka i starszaka ale z tym poczekam do narodzin maluszka bo nie wiem czy nie dokupie tylko takiej podstawki.

kasiula a mój testowany..i naprawdę jest ok..a Ty masz nowy? te nowe mają ładniejsze koła..tzn. mi się bardziej podobają, ale przecież dla kół nie będę zmieniac wózka:-)

Ania miałam kupowac nowy, ale trafiła mi się okazja i kupiłam wózek x-landera Xa 3w1 prawie nówka za 900zł, więc szkoda mi było nie kupić. Nie wiem jakie ma kółka...hmmm mało spostrzegawcza jestem, ale ogólnie mi sie podoba wyglada jak nówka, na razie czeka na Dzidziola na strychu

reklama
A co powiecie o tym wózku:
Sawex Wózek Tedi Smart - Wózki i foteliki - Opinie.eGospodarka.pl - Sawex Wózek Tedi Smart

Jest możliwość montażu fotelika Roan, więc to chyba to samo, tylko inny producent i cena. Ocena ogólna wyszła na 5...

Te klasyczne wózki na pompowanych kołach są bardzo wygodne, zwłaszcza na zimę bo super po sniegu się pcha. Sama miałam Jedo Bartatinę coś w tym stylu i nie było problemu na zaspach.
Nie wiem jak ten ale np Jedo ma ferelna spacerówke tzn szelki są wszyte zbyt wysoko i dziecko wysuwa się i zjeżdża siedząc krzywo, no chyba że teraz to ulepszyli.