M
Mona6061
Gość
Co do ruchow mojej malej to pierwszy raz czulam(tak na 100% pewna ze to ona) w 21 tygodniu ciazy,smieszne uczucie...jak to pisza podobne do uderzen skrzydel motyla i z tygodnia na tydzien czulam coraz bardziej jej kopniaki czy walenie z lokcia haha miala duzo miejsca to szalala.A teraz tylko widac jak brzuch bardzo mocno faluje,ma malo miejsca juz sie tak nie rzuca tylko przekreca i czasem sprawia to bol,zwlaszcza jak mi nogi pod zebra wpycha!Ale to i tak cos pieknego-nie zapomniane chwile ktore lada dzien sie skoncza...
Vampiria ja tak mialam z brzuchem jak piszesz ale tylko wlasnie podczas czkawki.No i jak czasami lerzalam w wannie to faktycznie jak sie przygladalam to brzuch sie ruszal a mala czkawki nie miala,ale nie martw sie to normalne.Pewnie malenstwo ma zdrowe serducho i tak mocno wali ))
Vampiria ja tak mialam z brzuchem jak piszesz ale tylko wlasnie podczas czkawki.No i jak czasami lerzalam w wannie to faktycznie jak sie przygladalam to brzuch sie ruszal a mala czkawki nie miala,ale nie martw sie to normalne.Pewnie malenstwo ma zdrowe serducho i tak mocno wali ))