reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

He he no właśnie...tak to jest z tymi USG. Jak juz z reszta pisałam czekamy na dziewczynke ale jakos tak ostroznie podchodzilismy do tych różowych cudów. I w sumie wiekszośc rzeczy mamy uniwersalnych...tez są słodkie i piekne!!

reklama
a ja mam 80 proc rozu... nawet lezaczek bujaczek..:zawstydzona/y: Takze jak dzis by sie okazalo,ze siusiak jest... to niezly ubaw bedzie!

a ja mam 80 proc rozu... nawet lezaczek bujaczek..:zawstydzona/y: Takze jak dzis by sie okazalo,ze siusiak jest... to niezly ubaw bedzie!

podobnie jest u mnie, hihihi... sukieneczki, płaszczyki, buciki prawie wsz pod dziewczynkę, no ale sadze ze 2 innych lekarzy nie mogło sie pomyslic... kazdy powiedział, ze na 99% DZ wiec licze na to ze siusiak jednak nie wyjdzie... ;-)

Co do wątku to fakt jest na miejscu zapewne każda z nas często do niego bendzie zagladac lub zaglada:-)
termin mam na 4września i powiem wam że co raz bardziej się stresuje:baffled:
Mój chłopak na pocieszenie mnie stwierdził ostatni: ,,DOBRZE ŻE JA NIE MUSZE RODZIĆ:cool2:"Chciałabym się z nim zamienić hehe.

princi i ninonka miejmy nadzieję że jednak bedą dziewczyneczki:-)

ja chłopca mam potwierdzonego przez 4 lekarzy :tak: i dwa zdjęcia usg z "pysiorkiem":-) więc tu raczej nie ma mowy o pomyłce...
jednak i tak się tym nie kierowałam przy zakupach i wszystko mam uniwersalne troszke niebieskiego, wózek tez niebieski ale pasuje i dziewczynce:-)

kolejnym razem celujemy na dziewczynke :-D

Ja również mam prawie wszystko różowe, u mnie potwierdziło dziewczynkę 3 lekarzy. Jeden na 99% a jak byłam na USG 4D to nawet na 100% i mam zdjęcie bułeczki:tak:
wiec raczej nie może być inaczej

heh no wiecie u niej tez potwierdzali to lekarze i nawet robila to 4D podobno... a jak urodziła i zapytali w szpitalu lekarke jak to możliwe ze wszedzie mowili ze dziewczynka na usg a tu chłopak to ona na to że jak Usg pokazuje ze chłopczyk to zadko kiedy jest zeby to byla pomylka a z dziewczynka ciezsza sprawa bo siusiak jest malenki i mogl byc sfiniety jakby i rozwinac sie przed porodem ze nawet na kolorowym ciezko czasem zobaczyc, i moze nawet 10 lekarzy patrzec a wystarczy ze bedzie tak sfiniety i kazdy powie ze to dziewczynka i ze takie sytuacje zdazaja sie czesto.

Z Olivierkiem to na pierwszym usg lekarz pow nam ze bedzie corcia ale ptem kolejne usg i synus wychodzil:-)nawet zdjecie pysiorka mielismy :-D:tak:;-)ehhehe

Teraz mialam 4 usg za kazdym razem lekarz mowi synek, ale nigdy nie widzielismy siusiaczka:no::-pale nie ludze sie ze corcia bedzie, nastawilam sie juz na syneczka;-)jedna chinka zaraz na pocztku ciazy powiedziala mi ze synka bedziemy mieli i sie sprawdzilo, dzisiaj w skepie pani tez mowi ooo widze ze drugi synek bedzie!!!widocznie poznala po ksztalcie brzucha:confused::-p

No własnie po kształcie brzucha albo pępka- tak mówią. Ale jak to dokładnie jest? Jak kuleczka z przodu jakby się piłeczkę połknęło to chłopczyk? A jak w bioderka "idzie" to córunia?:oo2::confused:

reklama
Do góry