anusiak-białystok
Fanka BB :)
Nie,no na pewno wywoływany jest "inny". Naturalnego nie da się niestety tak przewidzieć.A może i "stety" ;-)Anusiak widzisz inaczej to jest z porodem ktory naturalnie sie odbywa a inaczej zapewne z wywoływanym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie,no na pewno wywoływany jest "inny". Naturalnego nie da się niestety tak przewidzieć.A może i "stety" ;-)Anusiak widzisz inaczej to jest z porodem ktory naturalnie sie odbywa a inaczej zapewne z wywoływanym
Nie,no na pewno wywoływany jest "inny". Naturalnego nie da się niestety tak przewidzieć.A może i "stety" ;-)
zwykle jak sie zaczyna porod to kobiety sa przerazone i w lekkim szoku, wyobraz sobie co by sie dzialo gdyby kazda znala dokladna date i godzine ;P
gdybym ja znala dokladna date i godzine to bym pewnei dzwonila zeby przelozyc bo by mi nie pasowalo ;-)
Dobre!gdybym ja znala dokladna date i godzine to bym pewnei dzwonila zeby przelozyc bo by mi nie pasowalo ;-)
a tA tylko o jedzeniuNajlepszy moment jak mi mała na brzuch polozyli, bylo super poczulam taka ulge ze szok...i sie zaczelam pytac czy moge juz jesc... a oni mysleli ze chce zjesc dziecko , na szczescie moja Gin zarzadzila ze maja mi wykombinowac obiadek, i przyjechali z kateringiem specjalnie dla mnie - w sumie ja tego ostatniego momentu nie pamietalam tylko maz mi niedawno przypomnial
acha mam pare fotek z tego wydarzenia, wiec kiedys pokaze wam (moja siostra chciala film krecic ale jak mi o tym powiedziala to chcialam ja ugryźć )