reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My dzis po 1 zajeciach w SR, własciwie zajecia 2 ale nie daliśmy rady podjechać tydzien temu.... jesli ktoś chciałby Katowice w tym temacie odwiedzić to polecam, polozna z Kliniki Ligockiej gdzie chcielibyśmy rodzić, przesympatyczna p. Kasia, ciekawie wszystko omówione... Ja juz 11 lat temu przezyłam poród ale mój A jest poczatkujacy, dlatego chciałam iść, zreszta po latach zagadnienia nieco inaczej sie omawia,,,,,,,:)))
Studio Swiadomych Narodzin Katowice...polecam :)

oooo! ja za chwilę będę w Katowicach mieszkać, to Ci Aldonta nie dam żyć, omówię z Tobą wszystkie szpitale :-D

oooo! ja za chwilę będę w Katowicach mieszkać, to Ci Aldonta nie dam żyć, omówię z Tobą wszystkie szpitale :-D

OK! :) polecam Ligotę,,,klinike, tam mam swojego lekarza, wszystkie ciezkie przypadki tam trafiają sa dobrzy w tym co robią.....i dzidzie tez maja od razu świetna opieke....

Komi przypomnij prosze gdzie rodziłaś?Warszawska?Bo jeśli na parkowej mnie nei przyjmą,wolałabym na W-wskiej rodzić.bo w PSK podobno syf ostry a W-wska odremontowana i ładna...tylko ten gronkowiec mnie straszy...nigdy nei wiadomo kiedy wyskoczy :-(
hej tak was podczytalam i powiem Ci ze Psk to nie zaden syf :) rodzilam tam w listopadzie i tez bylam poczatkowo nastwiona negatywnie !! wolalam warszawska i tak w 38tc pojechalam na IP bo myslalam ze mi wody sie sacza... wzieli mnie na porodowke jednak to nie bylo to wypuscili do domu ... w 41tc poszlam na warszawska bo juz po terminie to lekarz powiedzial "moglaby pani juz sie polozyc bo tydzien po ale moze nastepnym razem ... codziennie ktg prosze robic" i do domu... nastepnego dnia pojechalam na IP do Psk i polozyli mnie odrazu ... na patologii oddzial nie wyremontowany ale nie az taki znow syf pielegniarki miłe ... na porodowce luksus !! sa wyremontowane sale oddzielne lozka nowe (na warszawskiej byly stare metalowe poobdzierane a niby remontowana byla) w pokoiku lazienka połozne Anioły !! a przy mojej akcji porodowej byla akurat zmiana to poznalam 4 polozne ... naprawde co do porodowki to pierwsza klasa ... pozniej oddzial z dziecmi to tez bez remontu sale ale czysto posciel zmieniana codziennie jak potrzeba jedzenie lepsze niz na warszawskiej lazienki elegancko wyremontowane ... normalne ze szpital nie ma kasy zeby wszytsko odrazu wyremontowac ale widac ze powoli kazdy blok jest remontowany ... wiec z czystym sumieniem polecam PSK :) wrazie pytan prosze oo prv ;)

Dobry szpital w woj. małopolskim

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6hQM_7IDKDY"]YouTube- Szpital Ujastek - Tutaj rodzi sie szczescie[/ame]

Załuję, że mam tak daleko... :-(

Słyszałyście może gdzie można zrobić takie badanie?
BADANIE BRAZELTONA

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zQZbs3gys3A&feature=related"]YouTube- 2009/05/12 - O Szpitalu Ujastek w Dzien Dobry TVN[/ame]

ja już czwarty raz zmieniam zdanie co do szpitala, w którym chciałabym rodzić :-p Coś w tej Łodzi nie ma zbyt dużego wyboru...

reklama
przy okazji rozmowy ze znajoma dowiedzialam sie ze szpital sw. zofii stosuje takie metody i bardzo nie chca robic cesarek. zdziwilo mnie to bo niby szpital na wysokim poziomie :/
tego się właśnie boję jak jasna chol**a, że nawiedzeni lekarze będą koniecznie chcieli naturalnie, mimo czegośtam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry