reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No mogliby... Cholera, a ja miałam w piwnicy stary ręczny laktator, ale chyba go wywaliłam, a tak by się teraz przydał...

Jesssssu...... właśnie wyobraziłam sobie że staję przed mym małżem z laktatorem i mówię mu, w jakim celu.,...........:eek::errr: Widzicie to????:-D:rofl:

reklama
JustMe5 no to czekamy na relację, hihihi....

awru jakby laktator nie zadziałał to zawsze można się posiłkować pomysłowością pewnego geja:

Był sobie bardzo brzydki gej. Na nieszczęście nie mógł nikogo poderwać ze względu na swój wygląd, tak więc szukał innego sposobu zaspokojenia się. Pewnego dnia przechodzi obok wystawy, na której leży dojarka. Zastanowił się, po czym stwierdził, że to nie taki zły pomysł wykorzystać ją w trochę inny sposób. Zadowolony wrócił z dojarką do domu, usiadł na fotelu, podłączył dojarkę... Było mu wspaniale, orgazm za orgazmem. Po pewnym czasie wszystko zaczęło go boleć, tak więc szuka wyłącznika, ale z przerażeniem stwierdza, ze wyłącznika nie ma! Zrozpaczony dzwoni do producenta:
- Panie, kupiłem od was dojarkę! Jak się ją wyłącza ??!!
- Proszę Pana, to najnowszy model duński. Wyłącza się automatycznie po 25 litrach!

Tak między nami to na chusteczkę mi te 25 litrów, no chyba, że na handel ;-):-D:-D

Ja właśnie zaczęłam panikować. Doszło do mnie, że nie zostało wiele czasu i zaczęłam się stresować...

Melodie ja też powoli zaczynam panikować.Wydaje mi się że przy pierwszej ciąży byłam spokojniejsza bo nie wiedziałam co mnie czeka ;-).Ale nie martw się,damy radę :-).A największą nagrodą będzie przytulenie swojego maluszka :-).

reklama
Magda, koziołka fiknęłam! To o dojarce znałam, ale ten laktator, o ranyyyy, ha ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Melodie, za mało siedzisz na forum;-) Wszystkie mamy oficjalny zakaz oglądania drastycznych filmików, gazet itp. o ciężkich porodach, bólach, chorych maluszkach, nieszczęściach itd. A skoro już panikujesz to mam tu coś dla Ciebie:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry