reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
Mam pytanie czy któraś z was rodziła w szpitalu Bielańskim?
Jeśli znacie jakieś opinie na temat tego szpitala to proszę napiszcie.

Moja mama 22 lata temu :)

Ale miałyśmy ostatnio dyskusję w przebieralni po pilatesie ciążowym. Jedna dziewczyna która rodziła dwa lata temu bardzo pochlebnie się wypowiadała o tym szpitalu. Musisz poszukać na forach - gazeta wyborcza na przykład.

reklama
Moja mama 22 lata temu :)

Ale miałyśmy ostatnio dyskusję w przebieralni po pilatesie ciążowym. Jedna dziewczyna która rodziła dwa lata temu bardzo pochlebnie się wypowiadała o tym szpitalu. Musisz poszukać na forach - gazeta wyborcza na przykład.

Natomiast moja mama rodziła tam 26 lat temu (mnie) i 23 lata temu (moją siostrę) :p

Moja koleżanka rodziła tam pod koniec stycznia (mieszkamy obie przystanek od Bielańskiego) i bardzo sobie chwali, ale ona rodziła w środku nocy. Powiedziała że gdyby trafiła tam w ciągu dnia napewno by ją odesłali (tak jej położna na izbie przyjęć powiedziała: "ma Pani szczęście że w nocy poród bo inaczej to szukałaby Pani miejsca gdzie indziej. U nas zawsze wszystko przepełnione").

Po rozmowie z moja doktorka znów zmiany... z Rydygiera na Narutowicza :) Znajoma urodziła kilka dni temu córeczkę. Właśnie dostałam od niej odpowiedz. Rodziła właśnie w tym szpitalu. Dobra opieka. Miłe pielegniarki. sale wyremontowane w każdej łazienka +telewizor, sala porodowa tez swiezo wyremontowana. :) nareszcie jestem zdecydowana:)

chcialam zauwazyc ze tv w kazdej sali poporodowej i ladny wyglad szpitala to nie wszystko...;)

no ja przypuszczam, że nie będę urządzać sobie wieczornych seansów z maleństwem ;) ale myślę, że świeże i przyjemne sale to plus. Jak dla mnie łazienki w salach też bardzo ważne. ...ale to tylko detale, które mnie dodatkowo przekonują. Najważniejsza oczywiście opieka,bezpieczenstwo nad moim skarbem i świeżo upieczonej mamie ;) Poza tym nie pisałam o samych warunkach wizualnych ale i o dobrej i miłej opiece. Moja doktorka tam pracuje więc dlatego zależało mi, tak jak bliski i szybki dojazd do tego szpitala :)

reklama
Elwiwas hmm, widzisz, a ja słyszalam odwrotnie, tzn sale faktycznie wyremontowane itd, ale opieka baaaardzo kiepska pod wieloma względami:/. Ja też mam najbliżej do Narutowicza, ale jednak się nie zdecydowałam. Co nie oznacza, że Ty nie bedziesz zadowolona.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry