reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
znajomi jak jechali kiedys na ip do wybranego szpitala to zajelo im to okolo 20minut a jak zaczal sie porod to jechali ponad godzine bo bylo po 8 rano ;)

reklama
to Cie pociesze ze ja mam fatalny dojazd: albo torunska albo przez centrum ;P

to ja Was jeszcze bardziej pocieszę:) my nie mamy samochodu:( i jeśli będą u mnie rodzice to będzie auto, a jeśli nie to taksówka, bo to będzie najszybsze rozwiązanie:) na szczęście szpital mam góra 10 min drogi od domu

My również taksówka...niestety. Do szpitala wybranego mamy jakieś 15 minut metrem ale w bólach do metra się nie załaduję :) Jakby co 10 minut spacerkiem od domu mamy szpital Bielański, choć z tej opcji korzystać bym nie chciała to jest to zawsze jakaś alternatywa jakby wszystko szło "za szybko" :)

ja się śmieje do M. że jeszcze dwa autobusy dojeżdżają bezpośrednio z pod domu do szpitala:) Ale na szczęście teraz na taksówki najczęściej długo nie trzeba czekać:)

Witajcie Majówki :-)

Mam pytanko, czy któraś z Was zdecydowała się na cc bez wyraźnych wskazań lekarza? Mamy dylemat z mężem. Mąz jest za cesarką, mówi, ze bezpieczniej dla dziecka, boi się komplikacji podczas porodu (rozumiem go, chciałby jak najbardziej zminimalizować zagrożenie, tak by wszystko dobrze poszło, nie tak jak ostatnio...). A ja nie wiem co robić, naturalnego się boję - pewnie jak Wy wszystkie. Może lepiej zdecydować się na to cc?

reklama
Witajcie Majówki :-)

Mam pytanko, czy któraś z Was zdecydowała się na cc bez wyraźnych wskazań lekarza? Mamy dylemat z mężem. Mąz jest za cesarką, mówi, ze bezpieczniej dla dziecka, boi się komplikacji podczas porodu (rozumiem go, chciałby jak najbardziej zminimalizować zagrożenie, tak by wszystko dobrze poszło, nie tak jak ostatnio...). A ja nie wiem co robić, naturalnego się boję - pewnie jak Wy wszystkie. Może lepiej zdecydować się na to cc?

żartujesz?
cesarka absolutnie nie jest bezpieczniejsza od sn( jeśli nie ma przeciwwskazań), to jest operacja! ja bym się nigdy nie zdecydowała jeśli nie miałabym wskazań do cc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry