- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie w szpitalu są sale tylko 2-osobowe... i odwiedziny od 13 do 19 więc nie ma mowy o przesiadywaniu kogokolwiek przez cały dzień
na porodówce nie ma sal wieloosobowych do porodu tylko tak jak któraś juz pisała oddzielone ścianami z osobnymi wejściami... jest tylko przejście dla personelu medycznego pomiędzy salami...
Magda i fakt że teraz gdy jest wszystko dobrze to na 3 dobę juz do domku
na porodówce nie ma sal wieloosobowych do porodu tylko tak jak któraś juz pisała oddzielone ścianami z osobnymi wejściami... jest tylko przejście dla personelu medycznego pomiędzy salami...
Magda i fakt że teraz gdy jest wszystko dobrze to na 3 dobę juz do domku
magda102
Fanka BB :)
Bardzo dobrze, bo te 5 dni to zgroza była. Kiedyś wszystkie musiały tyle na oddziale odbębnić. Szczęście, że znowu wrócili do 3 :-)Magda i fakt że teraz gdy jest wszystko dobrze to na 3 dobę juz do domku
a który szpital polecała lekarka?krewetka- ja nie, ale rozmawiałam z moja doktorka i powiem Ci, że znowu mam pustkę w głowie... Byłam zdecydowana na Narutowicza a teraz już nie wiem... eh.. chyba urodzę w domu
krewetka- Narutowicza mi nie odradzała, sama tam pracuje. Mówi, że fajne babki z położnych i jakąś by mi podesłała Chodzi o to, że nie ma znieczulenia. Prawdopodobnie trzeba zamówić wcześniej. Ma mi się jeszcze dowiedzieć dokładnie. Bo mi zależało, żeby ta doktorka była przy moim porodzie więc jeszcze o ujastku wspomniała bo tam mogła by być. U mnie jest problem z ubezpieczeniem....
estragon , mozesz cos napisac o Rydygierze, bo musze wybrac jakis drugi szpital gdyby Galla niewypaliłDokładnie, mnie też odradzano Narutowicza, mimo, że byłam raczej zdecydowana. Teraz postanowione- Rydygier, a to dlatego, że mój lekarz tam pracuje.
elwiwas, mnie Kopernika odradzano, zresztą ma fatalne opinie
estragon
mamusia synusia:P
Ja początkowo miałam lekarza z Kop i chciałam tam rodzic, ale nie spotkałam się z ŻADNĄ pozytywną opinią ze str rodzących, sama na początku ciąży tam leżałam, więc jakiś ogląd już mam. Teraz zmieniłam lekarza i polecał mi właśnie Rydygiera- sale podobno po remoncie, a i opieka niezła. Problem w tym, że ja muszę się "przedrzec" przez cały Kraków, żeby tam dotrzec. Nie daj Boże, żebym zaczęła rodzic w godzinach szczytu. W marcu będziemy się umawiac z moim lekarzem i ma nas oprowadzic po oddziale
reklama
estragon
mamusia synusia:P
Z tego co wiem, to na Galla podobno mają cennik i za wszsytko płacisz- poród rodzinny, zzo itd...
Ja się nastawiam, że nie będę za nic płaciła skoro rodzę w państwowym szpitalu. Tylko mama i mąż na mnie warczą, że tak się teraz nie da
Ja się nastawiam, że nie będę za nic płaciła skoro rodzę w państwowym szpitalu. Tylko mama i mąż na mnie warczą, że tak się teraz nie da
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.