- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
też słyszałam, że Kopernik ma nie ciekawa opinie...
Ale rozmawiałam z dwiema znajomymi które rodziły pół roku temu i obydwie sobie zachwalają...
Co do pieniedzy to u mnie pewnie będzie ciekawie bo jestem bez ubezpieczenia ;/
Ale rozmawiałam z dwiema znajomymi które rodziły pół roku temu i obydwie sobie zachwalają...
Co do pieniedzy to u mnie pewnie będzie ciekawie bo jestem bez ubezpieczenia ;/
estragon ja chodziłam do SR na Galla i tak: poród rodzinny 100zl( jeżeli chodzisz do SR to bez opłat), ZZO gratis - nic nie słyszałam o żadnej opłacie, tak samo jeśli chodzi o położną, podobno nawet nie ma możliwości opłacenia sobie, na mnie ten szpital zrobił dobre wrażenie, sympatyczny Ordynator, mały oddział no i blisko
W piątek mam wizytę, to się dopytam jeszcze dokładnie, ale na razie mam takie samo info jak krewetka.estragon ja chodziłam do SR na Galla i tak: poród rodzinny 100zl( jeżeli chodzisz do SR to bez opłat), ZZO gratis - nic nie słyszałam o żadnej opłacie, tak samo jeśli chodzi o położną, podobno nawet nie ma możliwości opłacenia sobie, na mnie ten szpital zrobił dobre wrażenie, sympatyczny Ordynator, mały oddział no i blisko
N
nataliak
Gość
czy któraś rozważa poród w Rydygierze w Krakowie?
przyjezdza dzis do nas na kilka dni znajoma z krakowa ktora rodzila w tym szpitalu i wiem ze byla zadowolona. wypytam o szczegoly i dam znac wkrotce
Pytanie. Czy trzeba chodzic do szkoły rodzenia żeby mozna było przeprowadzic później poród rodzinny? A może wystarczy uczestnictwo w takich 'zajeciach' on line? Bo ja szczerze mówiąc nie mam pieniędzy na szkołe rodzenia a chce koniecznie z mężem rodzić.
N
nataliak
Gość
w wiekszosci szpitali nie trzeba, wystarczy zaplacic tyle ile sobie zycza za ta przyjemnosc.
Miejmy nadzieję, że nie będą chcieli. Ja mam szkołe rodzenia połączoną z gimnastyka dla ciężarnych w domu z teściową. A i plus lekcje 'Opieka nad dzieckiem z adhd'. Mojego męża siostra jest wybitnie rozpieszczona i w jej obecnosci trzeba krzyczeć do osoby która siedzi obok. A spróbuj ja uciszyc. Ręka, noga, mózg na ścianie..
reklama
ja nie chodze do szkoły rodzenia, a wybieramy poród rodzinny. po prostu płacimy 150 zł i już :-)Pytanie. Czy trzeba chodzic do szkoły rodzenia żeby mozna było przeprowadzic później poród rodzinny? A może wystarczy uczestnictwo w takich 'zajeciach' on line? Bo ja szczerze mówiąc nie mam pieniędzy na szkołe rodzenia a chce koniecznie z mężem rodzić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.