reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Śniło mi się, ze 4 tygodnie przed terminem urodziłam przez cc - dziecko - chłopca - 4900 g - szok... ale mnie umęczył ten sen, jak wstałam to odetchnełam z ulgą...

Ja w takim razie zdecydowałam się nie rodzić. W d... mam te pieprz.... szpitale. W Łodzi nie da się urodzić po ludzku! :no: chlip...

kurde afiliacja to masz problem - bo w drugą stronę to już nie pójdzie :-D:-D:-D:-D nie ma odwrotu :laugh2:

a mój sobie wczoraj włączył jakiś film o porodzie:eek: jak zerknęłam przez ramie to szybko uciekłam i powiedziałam do brzuszka żeby nigdzie się nie wybierał bo tutaj ma dobrze:-D

Hmm... Myślisz, że powinnam go poinformować? :confused:;-):-p

Chwila załamania, ale jakoś dam radę :)

Ja pójde, urodzę i wrócę do domu na kolacje. O.
Adaś został poinformowany, że ma nie sprawiac mamie problemów tylko wychodzic bez ociągania i nie marudzić.

reklama
A ja się już nie mogę doczekać porodu i nie tego żeby mieć już to z głowy i żeby minął jak najszybciej :) Ile będzie trwał tyle będzie trwał, po prostu chciałabym móc już to przeżyć i doświadczyć tego :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry