reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja chyba nie będę brała położnej, nawet nie mam pojęcia jaki to koszt..
do szkoły rodzenia chyba też jednak nie idziemy :-( mój M jest ostatnio na wszystko na NIE :no:

reklama
Jannette Kaleta? Słyszałam o niej - dziewczyny są zadowolone...

Si, szkoła Jeanette, ale nie wiem czy ona tam "wykłada", czy tylko firmuje nazwiskiem:-D Będę na bierząco podrzucać ploteczki;-)
Ponieważ to moje pierwsze dziecko, to zdecydowanie chcę zobaczyć jak wyglądają takie zajęcia, a poza tym, co prawda nie wiem jak w innych miastach, ale w Wawie takie szkoły są refundowane dla mieszkańców miasta i studentów, więc myślę że taka wiedza każdemu się przyda (oczywiście nie mówię o matkach mających już dzieci).

ja sobie nie wyobrażam, że miałabym nie pójść do szkoły rodzenia - jestem zielona w dziecięcych tematach i nie daj Boże ktoś by mi teraz noworodka na ręce wcisnął :szok:
liczę, że dowiem się tam wielu przydatnych rzeczy :yes:

laseczki, temat szkoly rodzenia, poloznych i szpitali mamy gdzie indziej, tutaj bedziemy nawijac o samym porodzie ;)
chyba ze wolicie te tematy polaczyc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry