Można go stosować do 6 miesiąca ciąży,(póżniej nie ponieważ siara się zbiera) :-),potem trzeba przerwać i można zacząć po porodzie. Jak kupiłam to cudo dopiero po porodzie i używałam jakieś 20-30 minut przed każdym karmieniem,sutek był wyciągnięty i synuś ładnie łapał cycusia :-).
reklama
moniat84
Fanka BB :)
Wczoraj poczytałam opinie i byłam zaskoczona. Dużo pozytywnych, nie wierzyłam w to urządzonko:-). Skoro je dostałam za darmo to warto spróbować. Nie miałam pojęcia że ono jest takie drogie. Narazie przyglądnęłam się z bliska, ale zassać się nie odważyłam, może dzisiaj się odważę;-)
moniat84
Od dwóch dni stosuję niplette. Jest ok, myślałam, że bardziej będę je czuła. Najgorzej gdy zdejmę po kilku godzinach, wtedy cały sutek jest obolały. Teraz czekam na efekty
Od dwóch dni stosuję niplette. Jest ok, myślałam, że bardziej będę je czuła. Najgorzej gdy zdejmę po kilku godzinach, wtedy cały sutek jest obolały. Teraz czekam na efekty
W takim razie na początek nakładaj na 20 minut,jeżeli sutek nie będzie bolał wydłużaj czas :-).
Pozdrawiam
Północny Wiatr
Jaki krem możecie polecić na podrażnione brodawki?
Pozdrawiam Hania
Pozdrawiam Hania
basia0389
Zaciekawiona BB
ja stosowałam bapanthen, wietrzyłam piersi i smarowałam mlekiem IIfazy po każdym karmieniu,pomaga
reklama