Noukie
Majowa mama 2007
Mnie wczoraj mąż wysmarował kozim mlekiem z Ziaji
Nie no, fajnie tak;-)
Ja mam cos lenia do tego smarowania, smaruje sie balsamem bo jakos tej tlustej oliwki strawic nie moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie wczoraj mąż wysmarował kozim mlekiem z Ziaji
oliwka Bambino jest jak dla mnie super :-)
Dziewczyny była już mowa o farbowaniu włosów i nawet sama wypowiadałam się, że można włosy farbować ale farbą bez amoniaku, natomiast byłam u swojego lekarza i zapytałam się czy mogę, a on mi kategorycznie zakazał przynajmniej do końca 4 miesiąca, zdziwiłam się, pan dr powiedział, że nigdy nie ma pewności, że to nie zaszkodzi. Teraz już sama nie wiem co mam robić. Zawsze farbuję włosy farbą na jasny blond i teraz jak pomyślę, że mam mieć odrost czarny do połowy głowy to aż mi słabo :-)
W jakim sensie?...
A jak myślicie lepiej kobietom chudym czy z brzuszkiem ?
..