reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ja też się bałam przejścia nocnego z cyca na butlę - mały miał cyca od razu a na butlę trzeba czekać aż woda w czajniku się zagotuje, myślałam ze on się zapłacze, ale że mamy strasznie głośny czajnik to szybko załapał że ten szum to oznacza papu i już nawet nie ryczał jak go słyszał :-) a teraz już w nocy nie daję mu jeść więc też mam problem z głowy :-p

reklama
Ja też mam już dość karmię małego tylko w nocy albo i nie bo częściej dostaje butle ale mnie już brodawki bolą jak Mikołaj ciągnie i jest to dla mnie duży dyskomfort a jeszcze jak ugryzie to mam maksa.Ja miałam taki plan że do roku i odstawiamy i myślę że dam rade i ja i on ,odzyskam wolność hihihi:-DNikusia karmiłam 10 msc przecież wszystko co maluchy miały od nas dostać to dostały wspaniale że mogłyśmy w ogóle karmić .

O kurcze nawet nie wiedziałam że cos takiego jest jak zarastanie a jeże li chodzi o stulejke to mój Mikołaj właśnie ma normalnie dziewczyny mam stracha jesteśmy pod opieką urologa dziecięcego ale mały ma jeż tzw blizny i mocno zarośnięty i niby mam go w ogóle nie ruszać bo do puki sika normalnie to jest ok a jeżeli zacznie się robić najpierw balonik że siusiu zbiera się pod skórką a dopiero potem wylatuje to wtedy czeka go operacja.
Najgorsze jest to że wydaje mi się że coś takiego mu się robi ale wiecie ciężko jest go przyłapać na sikaniu i nie widzę .
Syn mojej kuzynki miał w tamtym tygodniu operacje na peniska właśnie z tego powodu w pełnej narkozie trwała ona godzinę ma mnóstwo szwów w środku i na zewnątrz a ma już 5lat i też miał już blizny to mojego to chyba nie ominie mam pierta i czeka go jeszcze jakiś zabieg za kilka lat a w wypisie mu napisali że miał plastykę robioną mam pietra zdrowia dla maluszków.

Ha ha od razu widać jakie seriale mamusie ogladają :-D:-D:-Dmoja tez tańczy i uwielbia Majkę(muzykę)Brzyduli fankami byłyśmy obie :-)

Edis wszystko możliwe ze na zabi a może na ostrym słoneczku byłyscie??

U nas to Ada tańczy do wszystkiego: Mody na sukces, Klanu, Pierwsze miłości, do dźwięku pralki, zmywarki i jak ja śpiewam :-)

reklama
Do góry