reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Jula jakoś tak szczególnie nie tańczy, tv też ją mało interesuje - najbardziej lubi tego kotka, który jest przed dobranocką na tvp1, zawsze się odwraca i patrzy na niego :-) poza tym to nie patrzy w tv za bardzo
Justyna, Jula też często na palcach chodzi - ale na razie się tym nie przejmuję ;-)

reklama
Kuba zaczął tańczyć jak zaczął siedzieć tak porządnie i tańczy do dziś :-D co do muzyczki z tv to uwielbiał piosenkę z brzyduli i tak samo jak Wasze maluchy zatrzymywał się i mogło się walić i palić a on wlepiony w telewizor zapominał o całym świecie, teraz już żadna melodia go tak nie wciąga :no: tańczy do innych piosenek i dźwięków, ale nie zawiesza się tak jak na Brzyduli :-)

jakoś tak wyszło że jak netu nei miałam to się całkiem odzwyczaiłam do kompa dochodzić... ala strasznie absorbuje jest mega grzeczna ale jak ktoś jest obok i przynajmniej na nią patrzy..... urosły włosy urosły już 3 razy obcinana:)) wrzucę zaaz zdjecia na zamkniętym a jak zgram z urodzinek to też dorzucę

Jadźka gratki dla Seby, o jej jak szybko a ja czytałam ze trójki na końcu wychodzą, ale jak widać każda reguła ma swój wyjątek

Jadźka super gratki dla małego :-)
a u nas też nowości - mały podaje rękę na "cześć" i na "piątkę", teraz chwyta wszystko w lot, cieszę się :-D

U nas "cześć" to też ostatni hit:-) a "piątkę i dziesiątkę" tata go nauczył już spory czas temu:tak:

czekam jednak z utęsknieniem na jego latanie po domu

Ostatnia edycja:
madzik a u nas latanie jest i to coraz szybsze a właśnie robienie czegoś łapkami to u niego nowość :-)

reklama
Do góry