reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Eve- to rzeczywiście Ada drobniutka jest. Szymon waży blisko 15 ale w ubraniu i pieluszce. Wzrost to nie wiem, bo nie chce mi się mierzyć go miarką, ale bluzki nosi na 98

Eve, to Ada malutko waży, Gośka na roczek ważyła więcej:dry:
A Ada ile mniej więcej ważyła na roczek?

około 8,700
Teraz ważona była na takiej wadze nie elektroniczej tylko takiej z odważnikiem i może jakiś błąd się wdarł. Ostatnio jak ją ważyłam na wadze łązienkowej to ważyła chyba 11,200. Sama już nie wiem jaka waga prawdziwa :/

dawno mnie tu nie bylo....
ale zajrzalam i czytam...ze dizeciaczki po 14 kg waza:szok:...sporo:)...szym jakies 12kg,ale juz byloi 12,5kg ale schudl jak nie chcial jesc przez tydzien:eek:

my mamy bilans 7kwietnia albo 6

Hej, my też po bilansie. Wzrost-91-to czemu ja kupuję bluzki na 98-104???? :) i waga 15 kg ale w pampku i pełnym ubraniowym opakowaniu, na golasa w domy 14,600 kg

reklama
Do góry