ATsonia, sama się zastanawiam, bo cały długi weekend Ada miała goraczkę, a teraz jeszcze luźne kupki....
jak najbardziej podwyższona temperatura może być od ząbków, mojej jak się 4 wyżynały to temp ok 38,5 była do tego dochodziły luźne kwaśne kupki, które bardzo pupę podrażniały
Eve-u nas kupek luźnych nie było...ale teraz jestem prawie pewna, że to od zęba ta gorączka, bo katarek malusieńki i mały kaszelek. nie sądzę, żeby od tego tak gorączkował i dosłownie po jedym dniu przeszło, potem zagorączkował tylko w nocy, a w piątek patrzę, a tam dwie białe kropeczki nad dziąsłem. Ot i nam się przytrafiło-do tej pory nigdy przy zębach nie gorączkował.
te "tylne" ząbki częściej wywołują stan podgorączowy, są jednak większe i trudniej im się wyżynać. Nam chyba też ząbek idzie, do tego malutka się przeziębiła, wiec cała masa nieszczęść na raz ale i tak jest bardzo dzielna
Niezle,a dacie wiare ze Julita ma juz od jakiegos czasu wszystkie 20 zebow?I pomyslec ze wychodzily jej zabki pozno,pozniej niz u wielu marcowych dzieci.U nas wyszly chyba bezobjawowo-chyba bo nie mierzylam jej codziennie temperatury zwlaszcza majac stary termometr.
no to super, macie już z głowy
odnośnie kataru ale nie alergicznego to mogę polecić nasivin, u nas sie sprawdza udrażnia nosek i faktycznie przynosi ulgę, jak tak małą obserwuję.