ATsonia, sama się zastanawiam, bo cały długi weekend Ada miała goraczkę, a teraz jeszcze luźne kupki....
jak najbardziej podwyższona temperatura może być od ząbków, mojej jak się 4 wyżynały to temp ok 38,5 była do tego dochodziły luźne kwaśne kupki, które bardzo pupę podrażniały
Eve-u nas kupek luźnych nie było...ale teraz jestem prawie pewna, że to od zęba ta gorączka, bo katarek malusieńki i mały kaszelek. nie sądzę, żeby od tego tak gorączkował i dosłownie po jedym dniu przeszło, potem zagorączkował tylko w nocy, a w piątek patrzę, a tam dwie białe kropeczki nad dziąsłem. Ot i nam się przytrafiło-do tej pory nigdy przy zębach nie gorączkował.
te "tylne" ząbki częściej wywołują stan podgorączowy, są jednak większe i trudniej im się wyżynać. Nam chyba też ząbek idzie, do tego malutka się przeziębiła, wiec cała masa nieszczęść na raz
Niezle,a dacie wiare ze Julita ma juz od jakiegos czasu wszystkie 20 zebow?I pomyslec ze wychodzily jej zabki pozno,pozniej niz u wielu marcowych dzieci.U nas wyszly chyba bezobjawowo-chyba bo nie mierzylam jej codziennie temperatury zwlaszcza majac stary termometr.
no to super, macie już z głowy
odnośnie kataru ale nie alergicznego to mogę polecić nasivin, u nas sie sprawdza udrażnia nosek i faktycznie przynosi ulgę, jak tak małą obserwuję.