reklama
marlena021
Fanka BB :)
heh mój też dziś miał luźną kupkę :-) No ale chyba nie na zęby znów ? Nawet nie mogę mu tych dziąseł obejrzec bo mi nie chcę pokazac i mnie gryzię
a u nas w niedziele Kuba puscil pawika a pozniej mial rozwolnienie, dalam mu pol lyzeczki wegla w syropie i przeszlo, dobry jest jeszcze sok z jagod, ale taki prawdziwy, poza tym u nas to nie zeby, a zatrucie pokarmowe, tzn zeby moze i tez ida i swoje dolozyly, ale wiem ze zatrul sie jogurtem :/
marlena021
waga z dziś
16,900 długi 84
16,900 długi 84
G
gosia88
Gość
Marlena ale masz chłopa, mam nadzieje ze go juz nie nosisz Fajnie, będzie kiedys z niego "byczek", ja lubie takich
A Majek zawsze taki wysoki był i mi w sumie przestała rosnąć, teraz taki średniaczek jest, ma 80cm wzrostu i waży dalej 10.5kg przez to wymiotowanie. Ale zauwazylam ze jej sie proporcje zmieniaja- ma coraz dłuższe rączki i nogi.
A tak a propo mierzenia, wasze dzieci mierzą juz na stojaco?? Bo Majka odkad sama chodzi czyli od 11miesieca jest wlasnie tak mierzona
A Majek zawsze taki wysoki był i mi w sumie przestała rosnąć, teraz taki średniaczek jest, ma 80cm wzrostu i waży dalej 10.5kg przez to wymiotowanie. Ale zauwazylam ze jej sie proporcje zmieniaja- ma coraz dłuższe rączki i nogi.
A tak a propo mierzenia, wasze dzieci mierzą juz na stojaco?? Bo Majka odkad sama chodzi czyli od 11miesieca jest wlasnie tak mierzona
marlena021
Gosia u mnie też małego mierza na stojąco. Co do noszenia staram sie go nie nosic ale czasami sie nie da :-)
agnesiaa to Kubus też ładnie wazy :-)
agnesiaa to Kubus też ładnie wazy :-)
S
Sara27
Gość
Julitka z waga ogolnie stoi w miejscu juz jakis czas.Nawet ja przed chwila zwazylam na elektorniznej domowej wadze i wyszlo mi ze schudla troche:/Teraz wazy ok. 11 kg Wzrost tez roznie jej mierza i ja roznie mierze.Mnie na stojaco wychodzi 83 cm.Ogolni kiedys byla taka pulchniutka i na 90tych centylach a teraz widze ze drobina sie robi wagowo.moze bedzie po mezu miala figure.On wysoki a szczuply.
madzik_
u nas 11,2 kg od już dłuuuuższego czasu, mierzone rano w piżamie:-)
proporcje sie zmieniaja- nogi i ręce rosną:-)
wzrostu nie wiem ale ubranka 86..
proporcje sie zmieniaja- nogi i ręce rosną:-)
wzrostu nie wiem ale ubranka 86..
reklama
I
ivaz
Gość
Saro to u mnie Zośka identycznie jak Julitka 83 cm i 10800 a na ostatniej wizycie u ortopedy ten becwał stwierdził ze Zocha "utyta" może poliki ma pucołowate, ale bez przesady normalne dziecko, ubranka w większości na 80 lub 86 zależy od rodzaju ubrania i firmy