reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

U mnie to samo, od wczoraj, kupki luźnawe, zielonkawe o kwaśnym zapachu, ale i stan podgorączkowy miała - na bank idą jej zęby. Dziś już kupka była- zielona, ale goraczki nie ma.

reklama
a u nas w niedziele Kuba puscil pawika :D a pozniej mial rozwolnienie, dalam mu pol lyzeczki wegla w syropie i przeszlo, dobry jest jeszcze sok z jagod, ale taki prawdziwy, poza tym u nas to nie zeby, a zatrucie pokarmowe, tzn zeby moze i tez ida i swoje dolozyly, ale wiem ze zatrul sie jogurtem :/

Marlena ale masz chłopa, mam nadzieje ze go juz nie nosisz :) Fajnie, będzie kiedys z niego "byczek", ja lubie takich :p
A Majek zawsze taki wysoki był i mi w sumie przestała rosnąć, teraz taki średniaczek jest, ma 80cm wzrostu i waży dalej 10.5kg przez to wymiotowanie. Ale zauwazylam ze jej sie proporcje zmieniaja- ma coraz dłuższe rączki i nogi.
A tak a propo mierzenia, wasze dzieci mierzą juz na stojaco?? Bo Majka odkad sama chodzi czyli od 11miesieca jest wlasnie tak mierzona

marlena waga Alana jest powalajaca :D Kuba jest tego samego wzrostu ale wazy z 4kg mniej ;p

mi Kube tylko raz mierzyli ;| a tak to tylko waza, musze kupic miarke na sciane ;p

Julitka z waga ogolnie stoi w miejscu juz jakis czas.Nawet ja przed chwila zwazylam na elektorniznej domowej wadze i wyszlo mi ze schudla troche:/Teraz wazy ok. 11 kg Wzrost tez roznie jej mierza i ja roznie mierze.Mnie na stojaco wychodzi 83 cm.Ogolni kiedys byla taka pulchniutka i na 90tych centylach a teraz widze ze drobina sie robi wagowo.moze bedzie po mezu miala figure.On wysoki a szczuply.

reklama
Saro to u mnie Zośka identycznie jak Julitka 83 cm i 10800 a na ostatniej wizycie u ortopedy ten becwał stwierdził ze Zocha "utyta" może poliki ma pucołowate, ale bez przesady normalne dziecko, ubranka w większości na 80 lub 86 zależy od rodzaju ubrania i firmy

Do góry