reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

miotlice Flegamina i Flavamed są wykrztuśne więc podaje się je przy mokrym kaszlu w dzień, a na suchy kaszel i na noc Stodal, Drosetux albo syrok prawoślazowy, tylko kupując musisz się zapytać, który będzie najlepszy dla takiego małego dziecka i ile możesz go dać

maniulka Kuba też jeszcze na szczęście żadnych syropków nie pił, jego pierwszą chorobą jest teraz trzydniówka, która objawiła się wysypką, a gorączkę miał przez jedną noc ;]

Zdrówka dzieciaczkom!!!!! :)))

reklama
Marysia wymiotuje,ma rozwolnienie i gorączkę.Najgorsze jest to że jutro ma wizytę u endokrynologa na którą czekamy 2 mies. , zadzwoniłam czy nie da sie przełożyć to powiedzieli mi ze najblizszy termin wolny jest w lipcu.Nie wiem jak tam jutro z nią pojadę :(

Iwona to chyba musisz małej coś podać na zatrzymanie, smecte albo jagody tylko takie prawdziwe, albo jeszcze coś innego co tam masz, zbijesz trochę gorączkę, a może do jutra jej przejdzie, oby :)

Iwona - tak jak mówi Agniesia, postaraj się zbić gorączkę, daj coś \na wstrzymanie, weź dodatkowy komplet, albo i 2 ciuchów na przebranie i idź, skoro tyle czekałaś na wizytę, a następny termin dopiero w lipcu, to chyba warto się przemęczyć,
Może do jutra Marysi się poprawi choć troszkę :tak::tak:

Tak na Uni.A co Maniulka byłaś tam?Gdzie tam jest endokrynolog ,zktórej strony trzeba wejść?
Dziewczyny a co do smecty to od wczoraj dałam 3 opakowanie i nie pomaga.

Iwona od 10 lat tam chodzimy
To jest wejscie K ono jest zaraz koło oddziału św.Mikołaja,po lewej stronie parkuja samochody tak na dziko a wejście jest po prawej,nie wchodząc na teraz szpitala tym wejściem głównym.
Jagody to może być problem bo nie wiem czy masz a są rewelacyjne,a może ten soczek hippa??

Dzięki Maniulka ,mmniej więcej juz wiem ,tak jak piszesz to chyba obok wejścia na izbę przyjęć dziecięca,tak?
Jagody z chęcią bym jej dała ale nie mam a wsklepie to raczej ich nigdy nie widziałam.Spróbuje z soczkiem hippa ale nie wiem czy Marysia go wypije bo ona nigdy nic nie chce pić.W ciągu dnia (jak jest zdrowa) wypija dwa razy po 120 ml mleka i to wszystko.Nawet żadnego soczku nigdy nie chce.Ale dzisaj wymiotowała tylko raz więc może do jutra trochę sie to uspokoi.

reklama
no jagody to ciężko, ja mam w słoikach zawekowane z tamtego roku jeszcze, pomagają jeszcze owoce borówki czernicy, gorzka mocna herbata, ale tego może Ci nie wypić, możesz też podać probiotyk, żeby unormować florę w jelitach, a tak w ogóle jeśli ma gorączkę, to może być jakiś wirus i chyba lepiej było by iść do lekarza

Do góry