reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ivaz moj wczesniej tez nie dawal sobie pampka zmienic teraz juz jest ok.
po kapieli sie nie wyrywa tylko grzecznie lezy i gada sobie....

dzis mu sie cos porobilo bo odmawia jedzenia....sniadanie zjadl w miare normalnie jogurt tez,a przy obiedzie juz sciemnial przy deserze rowniez.
Teraz probowalam mu dac podwieczorek i nie chce

reklama
mój Kuba też dziś przechodzi samego siebie, cały czas płacze bez powodu i nic go nie interesuje tylko ja i moje ręce, ale to pewnie przez zęby, więc się pocieszam, że kiedyś się to skończy :-)

A mój smyk dla odmiany w końcu zaczął jeść...nrmalnie cieszę się jak diabli bo i waga trochę ruszyła do przodu:tak: No i dzisiaj pierwszy raz zrobił sam "papa":-) Jestem dumna z tego mojego smyka...tylko moja teściowa i szwagierka mnie dołuja bo cały czas mi powtarzają, że on mało mówi...a mówi "mama" "niama" "ał ał" (pies:-D) "baba"...no kurcze, czy to jest mało??? NO a że nie lata bez przerwy z tymi okrzykami no to chyba jest normalne??? Głupie baby, nie lubię ich!! Tym bardziej, ze syn mojej szwagierki bardzo długo wogóle nic nie mówł:angry:

postawiłam dzis małego na wadze elektrycznej i wiecie jaka waga mu wyszła ? :szok::szok: 15.900 :szok::szok: Jednak miałam dobre wrazenie ze mu sie przybrało bo jakis ciezszy mi sie juz wydawał :confused2:

agnesiaa a powiedz czego u nas nie brakuje :-p :cool: :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miroslava1979 nie dołuj się, bo nie masz czym, nie słuchaj w ogóle takich głupot. Jakby miał 3 lata i mówił tylko tyle to mogłabyś się martwić, ale w tym wieku mówi bardzo ładnie i dużo :-) a może powinien już wiersze recytować? Mój Kuba umiał papa już dawno chyba ze dwa miesiące temu i robił każdemu, kto nawet z pokoju wychodził, a teraz zobaczył jak pstrykałam palcami i nie chce robi papa tylko tak styka palce jak mówię papa :-) czort mały :-p

reklama
u nas też nie mierzą wzrostu, Kacpra zawsze ważą i mierzą mu główkę, ja go ostatnio dopadłam z cm krawiecki i wyszło mi 80 cm

Do góry