reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

aga - można już podawać tran? pytam bo nie wiem a też o tym myślę...
a tak na zimę póki co podaję małemu do picia sok malinowy własnej roboty :tak:

reklama
tylko podobno dla malucha lepszy jest ten o smaku neutralnym, tam w składzie jakaś różnica o jedną dziesiątą DHA, myślę, że to nie wielka różnica, Kuba już przyzwyczaił do tego cytrynowego więc jak kupie naturalny to może nie będzie chciał pić :dry: najwyżej spróbuję i jak nie będzie chciał to sama wypiję :-)

reklama
Miotlica - moja Zuzka tez nieduży "okaz" jak to napisała maniulka:-D nie wiem ile waży bo dawno jej nie ważyliśmy, ostatnio bardzo chciałam, żeby przekroczyła magiczne 7 kg. ale myślę, że już przekroczyła...............:-p a ubranka głównie 74 choć mam i takie 68 i większe. mam też jedno body 86 - ale jest za małe:-D

Do góry