reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Sara gratulujemy kolejnego zębola :tak:
A u nas lipa ani jednego zęba a dziąsła spuchnięte od 4mc :-(
Co do pchacza to mój Alan jeszcze nie umie przy nim chodzic nie nadąża bo ręce pcha szybciej niż nóżkamin przebiera :-D a tak wogóle to kupiłam pchacza FP taki z pianinkiem i mnie wkurza bo on nie ma żadnego spowalniacza tylko się ślizga i nawet jak Alan wstaje to potrafi odjechac :baffled::eek:

Avanti my mamy Vautecha i tez nie ma spowalniacza a SZym zasuwa przy nim juz od dawna...no teraz juz wiecej sam chodzi niz z pchaczem.....na poczatku tez za szybko pchal raczkamia za wolno przebieral nozkami i chodzilam za nim i trzymalam pchacza albo jego;-) pozniej juz chodzil normalnie za kilka dni biegal z nim:-D

Moja Zośka znów wczoraj zrobiła ze 12 kroków, ale skubana idzie jak ją zawołam i rozłożę ręcę, tak sama z siebie np od mebla do mebla to nie chce chodzic, idzie tylko do mnie i tylko wtedy jak sama wstanie np na środku pokoju.
I smieje sie przy tym w głos tak bardzo się cieszy ze sama idzie. W sumie dla mnie to nie chodzenie jeszcze, ale pierwsze samodzielne kroki mamy juz za sobą:-):-)
Jak juz pisałam pchacz u nas sie nie sprawdza, a ma dwa i zaden jej nie przypasował:-(
Saro rzeczywiście dziwnie te zabki wychodzą Julitce, u nas wg schematu

Sara zapomnialam pogratulowac zabkow:-p wiec GRATULEJSZYN dla Julitki:-)
Ivaz Brawa dla Zosi.....nie dlugo pewnie sama zacznie biegac jak Szymon:tak:

Ivaz-gratuluje Zosce.Moja nadal maksymalnie zrobila 6 krokow-coz,chyba jest leniwa...;-):-DPostep taki ze ostatnio juz nie placze jak przejdzie.Raz szla i bila sobie "brawo" sama smiejac sie-mam z tego fotke nawet,ale cos sie dzieje z aparatem i nie mozna sciagnac fot:/Mysle ze wejscie USB jest uszkodzone.Nawet na allegro nie moge nowych aukcji wystawiac teraz.
Nie wiem o ilu zebach ostatnio pisalam ale mamy aktualnie 5 bo doslownie co dzien cos wychodzi na gorze-mamy wiec w sumie 2 dolne jedynki,2 gorne jedynki i prawa gorna dwojke:tak:Moze jutro znajde czas na suwaczek zebowy.

u nas nadal brak zębów, choć ślinił się jak miał już 3 miesiące...

mamy 2 chodziki - FP jakoś go nie lubi i prezent gwiazdkowy 5w1 pojazd pchacz - jest super młody biega przy nim jak szalony

no i Miki uwielbia pchać przed sobą krzesło kuchenne ....

chodzik mamy - jeszcze nigdy nie użyty .... chyba go oddam

a Mikuś już stoi bez trzymanki pewnie - najczęściej jak się zapomni np coś ogląda, je chlebek.

ależ wysyp ząbków Sara:) my mamy jedną dolna jedynkę:):-):-):-):-) BArdzo ciężko się wyżynała więc ciężko było. nie widziałam jeszcze ząbka - bo skubana nie chce mi pokazać, ale koronę już czuję palcem - jaka ostra cholercia - i na piersi:baffled: więc uznaję, że ząbek jest mimo, że nikt go nie widział:-D:-D

reklama
Do góry