reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
A nie wiecie może czy z tych kropel można by inhalację zrobić.
U nas już lepiej ale to 4 dzień kataru. Wczorajsza noc była już znośna, kropelki też juz widać działają. Tylko apetyj narazie trochę nie bardzo.

no, ja śpiewam tylko "na Wojtusia"
chociaż ostatnio siostra mi przyniosła kołysanki i przypomniałam sobie "był sobie król, był sobie paź..." bo pamiętałam tylko 1 zwrotkę i szybko mi się nudziła

EVE - bombowa ta kołysanka :-D:-D:-D

wogóle wszystkie te kołysanki sa takie troche makabryczne:szok::rofl2::rofl2::rofl2:
był sobie król.. też

A ja śpiewam piosenkę z teletubisiów bo Marysia je uwielbia.Moje starsze córki też chodzą i jej śpiewają .Spiewamy w domu , w samochodzie i chyba trochę dziwnie wtedy wyglądamy.:-)

Gratki dla wszystkich maluchów za nowe umiejśtności:tak::tak:
Moja Zośka zaczeła robić kroczki przy meblach na razie nieśmiało, ale przeszła wzdłuż narożnika, i potrafi już stać bez trzymania ze 30 sekund:-)

reklama
Do góry