reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
A nie wiecie może czy z tych kropel można by inhalację zrobić.
U nas już lepiej ale to 4 dzień kataru. Wczorajsza noc była już znośna, kropelki też juz widać działają. Tylko apetyj narazie trochę nie bardzo.

no, ja śpiewam tylko "na Wojtusia"
chociaż ostatnio siostra mi przyniosła kołysanki i przypomniałam sobie "był sobie król, był sobie paź..." bo pamiętałam tylko 1 zwrotkę i szybko mi się nudziła

EVE - bombowa ta kołysanka :-D:-D:-D

wogóle wszystkie te kołysanki sa takie troche makabryczne:szok::rofl2::rofl2::rofl2:
był sobie król.. też

A ja śpiewam piosenkę z teletubisiów bo Marysia je uwielbia.Moje starsze córki też chodzą i jej śpiewają .Spiewamy w domu , w samochodzie i chyba trochę dziwnie wtedy wyglądamy.:-)

Gratki dla wszystkich maluchów za nowe umiejśtności:tak::tak:
Moja Zośka zaczeła robić kroczki przy meblach na razie nieśmiało, ale przeszła wzdłuż narożnika, i potrafi już stać bez trzymania ze 30 sekund:-)

reklama
Do góry