reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Iśku- niezły repertuar słów!!! u nas jest jeszcze DADA, BABA, WYYYY, TATi :-D

Martnka-gratulacje ząbków !!!!

A u nas dalej próby raczkowania, do tyłu-perfekt, do przodu-coraz lepiej, pełzanie-rewelacja!!! /
Zaczęly się też wędrówki po całym mieszkaniu, zwiedzanie kuchni i łazienki-jak drzwi otwarte oraz ZACZEPIANIE PSA!!! CIĄGANIE ZA ŁAPY, WKŁADANIE PALCÓW DO OKA UCHA, PYSKA :szok: jak narzaie nasza Sonia znosi to z godnością-rozkłada się przed Szymonem i leży nieruchomo....zobaczymy jak długo :confused:

reklama
Atsonia - też ładny zestaw słówek :))) fajnie ze Szymek już zwiedza chatę, mój też tak robi i widzę że sprawia mu to ogromną radochę :))

Magdalenka Ale Gosia ładnie waży :-)A Xavier to chyba najdłuższy,chyba że Julianka go przebija :tak:
maniulka, modroklejka - nie przebija ;-) właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie rośnie tak bardzo wzdłuż, chyba że ja mierzyć nie umiem... z resztą na wadze też jakoś bardzo mocno nie przybiera, kruszynka i już, niejadek jeden :sorry2:

maniulka - :-D przepraszam, że się czepiam... takie zboczenie zawodowe..;-):-D

i widzę, że na forum bb zmienili w końcu czas na nasz środkowoeuropejski(!!!), bo przez parę dni było +2h GMT ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry