reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
my mamy szczepienie w najbliższych dniach, muszę tylko zadzwonić i się umówić...
Szymon mój na szczęście przystopowal z tym przybieraniem na wadze, ostatnio ważył ponad 10 kg i myślę, ze dużej różnicy teraz nie będzie-bo baaardzo jest ruchliwy i spala. Cieszę się, ze Wasze dzieci tak ładnie przybierają :-)

Mr Xawierek naprawde dlugasny:szok:;-)
A jak go mierzysz? ja sama malej nie mierze zawsze u lekarza i tam mierza od czubka glowki do pietki. wiem ze mozna tez mierzyc po calym cialku ale wtedy wynik wychodzi inny- dluzszy;-)

mordoklejka -też bym chętnie zobaczyła Wasze niunie i pokazała Wam zdjęcia małego, ale nie chcę tu na publicznym :tak:

reklama
Muszę się pochwalić - wczoraj dwa razy i dziś też jakoś dwa synek jak do mnie podchodził (raczkował) i wspinał się na kolana to mówił maa-maa maa-maa :D:D:D chyba tak na wpół świadomie bo sam nigdy tak nie ćwiczy a tylko jak do mnie podchodził :)))
z innych słówek to ostatnio ćwicz ADA, ADRA, ADNA, TATA też :))) i KOJ-KOJ jak zawsze :)))

Do góry