reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

magdalenka-vibovitem przypomnialas mi dziecinstwo:tak:Julitce nie daje,nawet nie daje cebion multi wg zalecen pediatry,chyba ze kicha:-D

siadanie-moja panna siada na kilka sposobow-swiadomie z boku i tak jej idzie najlepiej,z czworakow siada rzadziej,z pozycji lezacej a wlasciwie to polezacej tylko jak sie czegos trzym-np bokow wozka tego czolga,oraz calkiem chyba nieswiadomie klapie na pupe z pozycji stojacej-takie BUCH na pupke:-DI lepiej by miala pusta pieluche wtedy:-DZa stojakow wraca tez na klek albo podpiera sie jedna noga.I jeszcze czasem siada tak nietypowo-jedna nozka w przod a czasem w tyl-tak dziwnie jej czasem wyjdzie,moze kiedys fote walne.Takze ona jest kombinatorka jesli chodzi o siadanie,ma dziewczyna wiele opcji:-D

reklama
Sara - Jasiek tez siada z różnych pozycji.... i różne wygibas przy tym robi, czasami mówimy, że Jasiek jogę ćwiczy, bo w różne strony nogi przy tym wywija:-D

Kitki - daj znać co odpisali....

A Jaśkowi się zrobiło odparzenie pod pachą...:baffled::baffled::baffled: smarowałam, przecierałam, wietrzyłam, widać że go to nie boli, ale zaczerwienione jest mocno. posmarowałam na noc linomagiem

Dziewczyny gratuluje postepow u Waszych maluszkow!!!
Sara moj tez robi BUCH z pozycji siedzacej,z kupa tez juz robil ale nic nie wylecialo na szczescie:-D.
Rowniez siada z kilku pozycji.
A dzis powiedzial NIE,NIE ,NiE w zasadzie krzyknal 3razy!!!
Kolezanka dzis u mnie byla i cos do mnie mowila a Szym NIE,NIE NIE!!!!!:-D:-D
Kiedys juz powiedzial NIE,ale nie trzy razy pod rzad;-)

Odpowiedzieli - mam iśc na konsultacje do dermatologa dziecięcego:baffled:

Kurde tylko ze do mojej pani dermatolog czeka sie ponad miesiac czasu choc przyjmuje prywatnie:szok: No nic jutro zadzwonie do niej i ewentualnie mówie sie do lekarza rodzinnego na srode po pracy, moze on cos pomoze. A do srody to bede jej przemywac woda utleniona - chyba nie zaszkodzi:confused:

Kitki kurcze pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam:-(pojdziesz do lekarza to wszystkiego sie dowiesz:tak:

Woda utleniona.............hm nie znam sie ale to chyba nie najlepsze wyjscie,woda sei polewa przewaznie rany-skaleczenia.
Mamy tu pielegniarke Edis potrzebna Twoja rada:-palbo Karolka Hop-hop :))

reklama
Wszystkim naszym Kochanym Maluszkom, życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Niestety taka durna pogoda się zaczęła i narazie już tak będzie, że co chwilka coś się przypląta
Kitki, może faktycznie poszukaj innego derm.żeby szybko ktoś to obejrzał, żeby jakaś infekcja się nie wdała...
Ewelcia- jaki apel, hihi:-D

Do góry