reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

magdalenka-vibovitem przypomnialas mi dziecinstwo:tak:Julitce nie daje,nawet nie daje cebion multi wg zalecen pediatry,chyba ze kicha:-D

siadanie-moja panna siada na kilka sposobow-swiadomie z boku i tak jej idzie najlepiej,z czworakow siada rzadziej,z pozycji lezacej a wlasciwie to polezacej tylko jak sie czegos trzym-np bokow wozka tego czolga,oraz calkiem chyba nieswiadomie klapie na pupe z pozycji stojacej-takie BUCH na pupke:-DI lepiej by miala pusta pieluche wtedy:-DZa stojakow wraca tez na klek albo podpiera sie jedna noga.I jeszcze czasem siada tak nietypowo-jedna nozka w przod a czasem w tyl-tak dziwnie jej czasem wyjdzie,moze kiedys fote walne.Takze ona jest kombinatorka jesli chodzi o siadanie,ma dziewczyna wiele opcji:-D

reklama
Sara - Jasiek tez siada z różnych pozycji.... i różne wygibas przy tym robi, czasami mówimy, że Jasiek jogę ćwiczy, bo w różne strony nogi przy tym wywija:-D

Kitki - daj znać co odpisali....

A Jaśkowi się zrobiło odparzenie pod pachą...:baffled::baffled::baffled: smarowałam, przecierałam, wietrzyłam, widać że go to nie boli, ale zaczerwienione jest mocno. posmarowałam na noc linomagiem

Dziewczyny gratuluje postepow u Waszych maluszkow!!!
Sara moj tez robi BUCH z pozycji siedzacej,z kupa tez juz robil ale nic nie wylecialo na szczescie:-D.
Rowniez siada z kilku pozycji.
A dzis powiedzial NIE,NIE ,NiE w zasadzie krzyknal 3razy!!!
Kolezanka dzis u mnie byla i cos do mnie mowila a Szym NIE,NIE NIE!!!!!:-D:-D
Kiedys juz powiedzial NIE,ale nie trzy razy pod rzad;-)

Odpowiedzieli - mam iśc na konsultacje do dermatologa dziecięcego:baffled:

Kurde tylko ze do mojej pani dermatolog czeka sie ponad miesiac czasu choc przyjmuje prywatnie:szok: No nic jutro zadzwonie do niej i ewentualnie mówie sie do lekarza rodzinnego na srode po pracy, moze on cos pomoze. A do srody to bede jej przemywac woda utleniona - chyba nie zaszkodzi:confused:

Kitki kurcze pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam:-(pojdziesz do lekarza to wszystkiego sie dowiesz:tak:

Woda utleniona.............hm nie znam sie ale to chyba nie najlepsze wyjscie,woda sei polewa przewaznie rany-skaleczenia.
Mamy tu pielegniarke Edis potrzebna Twoja rada:-palbo Karolka Hop-hop :))

reklama
Wszystkim naszym Kochanym Maluszkom, życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Niestety taka durna pogoda się zaczęła i narazie już tak będzie, że co chwilka coś się przypląta
Kitki, może faktycznie poszukaj innego derm.żeby szybko ktoś to obejrzał, żeby jakaś infekcja się nie wdała...
Ewelcia- jaki apel, hihi:-D

Do góry