reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ewelcia,dzis juz 3 dzien takiego brzydkiego-zadna masc nie daje rady,jest coraz gorzej wiec musi to oblukac lekarz.Mam nadzieje ze dzis przyjmuje jej pediatra,jak nie dzis to jutro ale wolalabym isc dzis.
A z tym spaniem to dzis wyjatek-ona ogolnie budzi sie o 6 i juz nie daje pospac co najwyzej takie drzemki po 10 min:eek:
A ja spie tak dlugo bo pozno chodze spac-kolo 1:rofl2:

reklama
Marchwianka to woda po gotowanej marchewce. 2-3 marchewki zalewamy wodą Żywiec i gotujemy nieco dłużej niż zwykle. tak aby marchewka zaczęła się rozgotowywać. Jest lekkostrawna - pomaga na trawienie, i na pewno mniej smaczna niż mleko.

Brawo dla Juliani i Adaśka!!!

Szymon natomiast umiłował sobie takie wygibasy-z leżenia na brzuchu podnosi cały tułów na przedramionach a zamiast na czworakach to on staje na samych paluszkach:-D wygląda jak taki wypasiony kotek, który się pręży po drzemce, potem wraca na czworaki i znowu do góry.

Tak jak już pisałam, Szymon na zawołanie robi "brawo" a od wczoraj umie też zrobić "papapa" macha tą rączką tak NIESKOORDYNOWANIE ale ewidentnie jest to "papapa" :szok::-D

reklama
witam!ja się chciałam pochwalić że moja Emisia wczoraj powiedziała mama!a dokładnie a mamamama:)i od tamtej pory tak jej się to spodobało że prawie jej się buzia niezamyka.:-):-)pozatym skubana sama się podnosi i uwielbia stać,raczkuje od dwóch miesięcy! pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry