Normalnie zaraz padne na zawał:-) w sypialni spimy na materacu o szer 180cm, lezy on na podłodze na razie. Połozylismy na srodku Nadie jakies 10-15minut temu i poszlismy robic sniadanie. Cały czas ja bylo slychac jak wojuje z pielucha tetrowa (teraz to jej ulubione zajecie). Jeszcze 5 minut temu grzecznie lezała. Teraz przez chwile byla cisza wiec poszłam sprawdzic co u niej. Wchodze a moje dziecie - lezy na srodku ale nie lozka tylko dywanu prawie przy drzwiach. Nie wiem jakim cudem przeczołgała sie przez pól materaca i spadła z niego. Na szczescie to nie bylo wysoko bo tylko jakies 40cm ale i tak sie wystrachałam Przeciez ona dopiero co zaczeła sie obracac na brzuch, pełzac jeszcze nie umie wiec jakim cudem?
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
ja też nie mam, ale powiem szczerze wcale za nim nie tęsknię. chociaż teraz to się nawet zastanawiam czy wszystko ok, bo w ciążę i tak mogę zajść...a po cesarce to raczej powinnam odczekac trochę. a tu zawroty głowy, wymioty... chyba, że to zmiana klimatu
ewelcia86-hehehe zabarykadował się przed matką!!!
ale Wam fajnie, mój Szymon to tylko ładnie głowę trzyma i przewraca się na boczki, bo jak jakimś cudem uda mu się przewalic na brzuch, to i tak leży jak ten nieboraczek bo rąk jeszcze nie potrafi wyjąć...no ale on jest tyle młodszy od Waszych dzieci!!!
ale Wam fajnie, mój Szymon to tylko ładnie głowę trzyma i przewraca się na boczki, bo jak jakimś cudem uda mu się przewalic na brzuch, to i tak leży jak ten nieboraczek bo rąk jeszcze nie potrafi wyjąć...no ale on jest tyle młodszy od Waszych dzieci!!!
ATsonia poczekaj i Twój Szymonek będzie przemieszczał się po pokoju.
Ada choc jest starsza jakoś pełzania jeszcze sobie nie upodobała, na macie potrafi zrobić obrót o 180 stopni, tzn ma nogi tam gdzie wcześniej głowa, ale robi to w obrębie naszego łóżka. Ma zakaz wstępu na podłogę
Ada choc jest starsza jakoś pełzania jeszcze sobie nie upodobała, na macie potrafi zrobić obrót o 180 stopni, tzn ma nogi tam gdzie wcześniej głowa, ale robi to w obrębie naszego łóżka. Ma zakaz wstępu na podłogę
Ja juz malego nie zostawiam samego na lozku bo napewno by spadl.
ATsonia jeszcze troszke i twoj szkrab bedzie sie przekrecal,moj na poczatku jak zaczal przekrecac sie na brzuszek to nie umial wyciagnac jednej reki a teraz juz nie ma z tym problemu:-)
ATsonia jeszcze troszke i twoj szkrab bedzie sie przekrecal,moj na poczatku jak zaczal przekrecac sie na brzuszek to nie umial wyciagnac jednej reki a teraz juz nie ma z tym problemu:-)
reklama
madzik_
Fanka BB :)
ja tez nie mam:-( już sie boję czy czasem w ciąży nie jestem głupie myśli...
pewnie to strach...
pewnie to strach...