reklama
avanti85
Entuzjast(k)a
ja ważyłam Alanka wczoraj i tylko 6200gr troche mało na tydzień przybiera równiutkie 100gr i nic więcej
avanti85
Entuzjast(k)a
ja od początku nic nie podkładałam Alanek śpi na płasko z jednym wyjątkiem jak był chory i miał katar to spał na poduszce żeby katarek nie spływał do gardła
avanti85
Entuzjast(k)a
EVE cieszę się że Ada dobrze zniosła szczepienie i wcale tak mało nie waży
my szczepienie za tydzień napewno Alan odstawi niezły koncert jak zawsze
my szczepienie za tydzień napewno Alan odstawi niezły koncert jak zawsze
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Martynka wczoraj 6920
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok
avanti85
Entuzjast(k)a
Maniulka dziwne że się czepiła lekarka Martynki przecież wcale tak mało nie waży moja też się czepiła Alanka ale on przybiera tylko 100gr tygodniowo też robiliśmy morfologie i wyszła bardzo dobra poprostu moje dziecko jest drobniutkie po mnie bo ja jak byłam mała to też nie chciałam jeść i byłam bardzo drobna
reklama
I
ivaz
Gość
maniulka co ta Twoja lekarka się czepia, wg mnie Martynka bardzo dobrze waży, tak w sam raz, moja Zośka jest tydzień starsza od twojej a waży 7,5 kg, ale też wystartowała z większą wagą, tj 3570g. Przejżyj wcześniejsze posty bo wklejałam gdzieś link jak ćwiczyć obroty.My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok