reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
ja od początku nic nie podkładałam Alanek śpi na płasko :tak: z jednym wyjątkiem jak był chory i miał katar to spał na poduszce żeby katarek nie spływał do gardła :sorry2:

EVE cieszę się że Ada dobrze zniosła szczepienie :tak: i wcale tak mało nie waży :tak:
my szczepienie za tydzień napewno Alan odstawi niezły koncert jak zawsze :baffled:

My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera:szok::szok::szok:6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok

Maniulka dziwne że się czepiła lekarka Martynki przecież wcale tak mało nie waży :tak: moja też się czepiła Alanka ale on przybiera tylko 100gr tygodniowo też robiliśmy morfologie i wyszła bardzo dobra poprostu moje dziecko jest drobniutkie po mnie bo ja jak byłam mała to też nie chciałam jeść i byłam bardzo drobna :sorry2:

reklama
My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera:szok::szok::szok:6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok
maniulka co ta Twoja lekarka się czepia, wg mnie Martynka bardzo dobrze waży, tak w sam raz, moja Zośka jest tydzień starsza od twojej a waży 7,5 kg, ale też wystartowała z większą wagą, tj 3570g. Przejżyj wcześniejsze posty bo wklejałam gdzieś link jak ćwiczyć obroty.

Do góry