reklama
tanu
Entuzjast(k)a
u nas na placze przy kapieli pomoglo przyciemnienie światła... w takim lekkim polmroku od razu sie uspokajał...
a nasze nocki są zmienne - wczorajsza była ok, Julcia spała ślicznie, właściwie budziłam ją o czwartej na cyca... dzisiaj od 3.30 do 5.30 nie spała - jadła, kręciła się, dostała wielkiej czkawki, dwa razy ją przewijałam... no nie pospałyśmy sobie :-(
w kąpieli też raz płacze raz spokój wielki - nie wiem od czego to zależy...
w kąpieli też raz płacze raz spokój wielki - nie wiem od czego to zależy...
zakładam ten wątek, abyśmy mogły na nim podawać jakie wymiary mają nasze dzieciaczki, jak przybierają na wadze, jak rosną - myślę że przyda się takie osobne miejsce
moja Julianna w dniu narodzin waga 4280g, wzrost 60cm (waga na wypisie 4160g)
moja Julianna w dniu narodzin waga 4280g, wzrost 60cm (waga na wypisie 4160g)
my kapiemy w pokoju bo jest cieplej niz w lazience i zawsze przy lmpce od kad maly jest z nami nie uzywamy duzego swiatla.
u mnie jest krzyk przy wkladaniu i wyjmowaniu z wody jak go kape to sie tak fajnie wierci,chyba ma laskodki czasami nawet sie usmiecha.
wrocilismy z godzinnego spacerku ziemniaki zaraz bede miala gotowe a maly glodny wlasnie daje mu butle a pisze jak kaleka jedna reka
u mnie jest krzyk przy wkladaniu i wyjmowaniu z wody jak go kape to sie tak fajnie wierci,chyba ma laskodki czasami nawet sie usmiecha.
wrocilismy z godzinnego spacerku ziemniaki zaraz bede miala gotowe a maly glodny wlasnie daje mu butle a pisze jak kaleka jedna reka
S
Sara27
Gość
Chyba faktycznie lepeij by bylo polaczyc z tamtym watkiem bo mozna hurtem wypisywac osiagniecia maluchow od wagi po rozwoj psychoruchowy
M
modroklejka
Gość
to ja łącze wg życzenia :-)
reklama
Wlasnie znalazlam cos takiego moze ktorejs sie przyda?
problemy z kupką u niemowląt
problemy z kupką u niemowląt