reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

U mnie też był krzyk ale teraz już kąpię małego na śpiąco on sobie smacznie drzemie i płaczu nie ma otwiera oko tylko co się dzieje i nadal śpi.
Teraz kolejną godzinę przesypia już 4 godzinka leci żeby tak spał w nocy :tak::-D:-D:-D

reklama
a nasze nocki są zmienne - wczorajsza była ok, Julcia spała ślicznie, właściwie budziłam ją o czwartej na cyca... dzisiaj od 3.30 do 5.30 nie spała - jadła, kręciła się, dostała wielkiej czkawki, dwa razy ją przewijałam... no nie pospałyśmy sobie :-(
w kąpieli też raz płacze raz spokój wielki - nie wiem od czego to zależy...

zakładam ten wątek, abyśmy mogły na nim podawać jakie wymiary mają nasze dzieciaczki, jak przybierają na wadze, jak rosną - myślę że przyda się takie osobne miejsce :tak:

moja Julianna w dniu narodzin waga 4280g, wzrost 60cm (waga na wypisie 4160g)

my kapiemy w pokoju bo jest cieplej niz w lazience i zawsze przy lmpce od kad maly jest z nami nie uzywamy duzego swiatla.
u mnie jest krzyk przy wkladaniu i wyjmowaniu z wody jak go kape to sie tak fajnie wierci,chyba ma laskodki:-D czasami nawet sie usmiecha.

wrocilismy z godzinnego spacerku ziemniaki zaraz bede miala gotowe a maly glodny wlasnie daje mu butle a pisze jak kaleka jedna reka

Chyba faktycznie lepeij by bylo polaczyc z tamtym watkiem bo mozna hurtem wypisywac osiagniecia maluchow od wagi po rozwoj psychoruchowy:tak:

reklama
Do góry